Muži B

Cholupice - FC Háje JM B 0:0

Cholupice - FC Háje JM B 0:0
V sobotu odpoledne za slunečného počasí jsme sehráli první jarní utkání na travnatém hřišti Sokola Cholupice. Boj o první letošní body začal již před zápasem. Byl to boj se sestavou.
0:0
14.kolo v Ne 22.3.2015 15:00
Cholupice T
Cholupice
FC Háje

Komentář

TJ Sokol Cholupice „B“ - FC Háje JM „B“

0 : 0 ( 0 : 0 )

Hráno : 22.3.15:00 tráva Cholupice
Rozhodčí : Kolář – Konečný, Kvapil

Sestava : Provazník

Štípek(46.Nezbeda),Sojka,Dvořák,Pravenec
Grafnetr(70.Kloboučník),Rapant(46.Hovorka),Bednář,Boháč(80.Hančl Jos.)

Malý,Grešnjakov

V sobotu odpoledne za slunečného počasí jsme sehráli první jarní utkání na travnatém hřišti Sokola Cholupice. Boj o první letošní body začal již před zápasem. Byl to boj se sestavou.

K dlouhodobě zraněným přibylo i několik nemocných. Proto jsme povolali dorostence. Tradiční posilou byl Jakub Nezbeda a poprvé Jakub Kloboučník.

Zápas jsme začali velice dobře. Již ve 2. minutě poslal Boháč křížnou přihrávku na Grafnetra, který se řítíl sám na brankáře. Bohužel prováhal vhodný okamžik k zakončení a jeden z domácích ho dostihl a míč mu ukopl. Tato šance byla z naší strany v prvním poločase jediná co stojí za zmíňku. Soupeř byl pohyblivější důraznější a hlavně přesnější. My jsme se utápěli v kličkách, prohrávali souboje a ztráceli míče vinou nepřesných přihrávek. Domácí měli dvě vyložené šance a jen svojí nemouhoucností se připravili o zasloužené vedení. Nejprve zcela volný hlavičkující hráč z cca 12 metrů netrefil volnou branku. O několik minut později po centru ze strany střílel z voleje cholupický útočník a k našemu štěstí míč skončil jen několik centimetrů vedle.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním zlepšit důraz, pohyb a přesnost přihrávek. Tedy začít hrát to, co nám na podzim přinášelo úspěch. Ve 48. minutě se do brejku dostal Grafnetr, ale při jeho dobře mířené střele se brankář proměnil v chobotnici a šanci zlikvidoval. V 56. Dvořák nasměroval trestný kop do zdi. Míč se odrazil ke Grešnjakovovi, jeho střela však skončila znovu jen v hradbě těl. Následnou střelu Malého domácí odvrátili na roh. Nejkrásnější moment utkání se odehrál v 59. minutě. Po velkém závaru na levé straně odkopla domácí obrana balón napravo, tam si naběhl Nezbeda, viděl ležícího brankáře a tak z cca 30ti metrů nasměroval míč do opuštěné branky. Míč se snášel, my už se radovali, ale gól to nebyl. Asi závan větru v poslední chvíli míč nadzvedl a ten orazítkoval břevno. V 74. nastala před cholupickou brankou nepřehledná situace, tedy trma vrma, ale míč do sítě jsme nedotlačili. Celou druhou část jsme byli lepší. Domácí jsme přehrávali, ti hrozili jen z ojedinělých protiútoků. V 88. minutě nás svým bravůrním zákrokem před porážkou ochránil brankář Provazník. Zlikvidoval nebezpečnou střelu, při které jsme se již loučili i s tím jedním bodem. Zápas tedy skončil bez branek.

Remíza je pro nás velká ztráta. Hned v prvním kole se nám začal vzdalovat náš cíl, konečné 2. místo. Vzhledem k tomu, že jsme se prvním poločasem protrápili, tak je dělba bodů spravedlivá.

Závěrem musím poděkovat za pomoc dorostencům osvědčenému Nezbedovi a debutujícímu Kloboučníkovi. Doufám, že v dalších zápasech, v případě naší potřeby, využíjí možnost vyzkoušet si dospělý fotbal i další dorostenečtí borci.

Příští zápas hrajeme doma v neděli 29.3. od 15:00 s FK Újezd nad Lesy „B“ .


neděle 22.3.2015 | Petr Lojda | Přečteno: 2958

Další články