Mladší přípravka A (2015)

Viktorka Žižkov - Mladší přípravka 2006

Viktorka Žižkov - Mladší přípravka 2006
Minulý pátek jsme si udělali výlet na Vítkov, kde jsme odehráli proti zápas proti agresivní Viktorce Žižkov.
47:9
13.kolo v Pá 10.4.2015 16:30
Vítkov T.
FK Viktoria Žižkov
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Viktorka, poháněná rodiči i tréninky, šla od začátku jasně za vítězstvím. My jsme na poslední chvíli řešili sestavu, neboť v průběhu týdne nám z ní vypadli tři hráči. Soupeř byl od začátku důraznější, rychle nás napadal a naši kluci si s tím neuměli úplně poradit. Když dostali více gólů za sebou, tak psychicky spadli a nepodařilo se jim z toho dostat.

Pokud se však snažili vývoj utkání zvrátit, a takové momenty tam byly, líbilo se mi to více, než zápas s o rok mladší Bohemkou. Na malém množství vstřelených gólů bylo znát, že nám chybí tradiční střelci. I když jsme se do zajímavých situací dostávali, chyběl větší drajv ve finální fázi. To však na tak malém prostoru není lehké. 

Výkon našich kluků, pokud v zápase chtěli, se mi líbil. Problém nastal v momentě, kdy byli psychicky hodně dole, to tam pak začalo padat hodně branek. I přes výraznou porážku někteří hráči odehráli velmi dobré utkání, zvláště chválíme ty, kteří do těchto těžších zápasů nenastupují zcela pravidelně, ale snažili se tempo hry zachytit.

Zápasu se zúčastnili: Eneko Goikoetxea, Tom Hadraba, Fanda Domša, Bertík Kubánek, Tom Lacko, Honza Limberg, Kuba Málek, Mára Pešír, Štěpa Stříbrský, Kuba Štěpánek, Míra Trnka, Vojta Zlatník


pátek 10.4.2015 | Otmar Mansour | Přečteno: 1886

Další články