Mladší přípravka A (2015)

Mladší přípravka 2006 - Tempo Praha

Mladší přípravka 2006 - Tempo Praha
Minulé úterý jsme sehráli utkání proti Tempu. Vzhledem k tomu, že nedorazil rozhodčí, mohli si kluci po dohodě s Tempáky odpískat zápas sami a na výsledku jsme se s trenéry dohodli. Udělali jsme to jednoduše, kdo dá poslední gól, tak vyhrál.
30:31
16.kolo v Út 14.4.2015 17:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Tempo
Diváci: 0,

Komentář

Zápas, kde nás děti v podstatě nepotřebovaly se odehrál ve velké pohodě. Oba týmy se snažily o technickou hru plnou kliček, kombinace a nahrávek. Řekl bych, že iniciativa se přelévala ze strany na stranu, chvíli mělo více ze hry Tempo, chvíli my. Utkání, které by mnoho jiných oddílů nepochopilo, jak se může odehrát bez rozhodčích, a to v naprosté pohodě, se muselo přihlížejícím divákům líbit zvláště i díky absenci rozhodčímu a zajímavému pozorování, jak kluci dané situace vyhodnotí. A problém nebyl :-).

Z naší strany se mi výkon líbil, neboť jsme hráli proti typově podobnému soupeři, který není tak agresivní, ale sází na podobnou hru. Naším úkolem, který se projevil i v tomto zápase, je výběr místa a pohyb bez míče či s míčem, když ho má spoluhráč. Budeme si o tom chtít povídat a přenést to do tréninku.

Zápasu se zúčastnili: Tomáš Lacko, Kuba Štěpánek, Kuba Málek, Honza Limberg, Tom Hadraba, Honza Reitmeier, Šíma Černý, Eneko Goikoetxea, Štěpa Stříbrský, Miky Konečný, Míra Trnka, Fanda Domša, Vojta Zlatník


úterý 14.4.2015 | Otmar Mansour | Přečteno: 2134

Další články