Mladší přípravka A (2015)

Mpř 2006: Dvojzápas s Chodovem a Podolí

Mpř 2006: Dvojzápas s Chodovem a Podolí
V úterý 21. dubna jsem na dvou hřišti na Shulhoffce poměřili síly s týmy Chodova a Podolí. Zápas proti Podolí jsme odehráli za ročník 2007, neboť jsme věděli, že soupeř přijede s 2006.
18:3
16.kolo v Út 21.4.2015 17:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Chodov
Diváci: 0,

Komentář

Zápas s kluky z Podolí by se dal rozdělit do dvou polovin, neboť po druhé přestávce nám přišel vypomoci Kuba Málek z vedlejšího hřiště, který naší hru skvěle oživil.

V první polovině byla naše hra poněkud ospalá, což je velká škoda, hráči z Podolí by jinak byli ideálním vyrovnaným soupeřem, ale v první čtvrtině jsme si hlavně našimi chybami nechali dát spoustu branek a kluci ztratili chuť. Chuť do zápasu a snaha zápas otčit jedním slovem bojovnost ta nám v první půli chyběla. Velkým impulzem byl pro hru příchod Kuby, tomu bojovnost nechyběla a nakazil jí i své spoluhráče. Dali jsme několik branek a radost ze hry byla zpátky. Zápas nakonec skončil za stavu 15:9 pro Podolí. 

Proti Chodovu jsme postavili i vzhledem k tomu, že jsem musel odběhnout na trénink výběru Prahy U12, kluky, kteří zvládají hrát vyloženě sami a sami už se i rozcvičují. V zápase s Chodovem to bylo znát, jak nás posilují těžké zápasy. V zápase jsme byli dominantní, ačkoliv i zde chyběl větší pohyb bez míče a mnohdy i výhodnější výběr místa. Budeme se na to zaměřovat, hlavně na ten pohyb bez balónu, kdy se moc spoléháme pouze na hráče s míčem. Děkuji panu Stříbrskému za dokončení zápasu v roli kouče. 

Zápasů se zúčastnili: Saša Seitl, David Brunovský, Péťa Leipold, Lukáš Martinů, Šíma Borkovec, Kryštof Tůma, Fíla Sojka, Kuba Málek, Miky Konečný, Kuba Štěpánek (omluven), Dan Holý, Tom Hadraba, Vojta Slavík, Štěpa Stříbrský


úterý 21.4.2015 | Vladislav Volf, Otmar Mansour | Přečteno: 2346

Další články