Mladší přípravka A (2015)

ČAFC Praha - Mladší přípravka 2006

ČAFC Praha - Mladší přípravka 2006
V úterý jsme odehráli zápas na ČAFC, který jsme původně měli hrát až v sobotu 13.6. Zápas se odehrál v pohodové atmosféře bez rozhodčích a bez výsledků.
30:30
22.kolo v Út 2.6.2015 16:30
ČAFC UMT
ČAFC
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Příprava na zápas nám začala s většinou hráčů o hodinu a půl dříve, neboť jsme jeli na zápas společně MHD, a to se člověk dozví spoustu zajímavých věcí. Také jsem měl možnost sledovat a upozorňovat kluky na to, že když si v družině hodinu na ostrém slunku kopou, tak asi na zápas úplně odpočatí nebudou. Vysvětlit si to nenechali a pochopili asi až na hřišti, kde jim síly rychle ubývaly.

Zápas byl trochu mdlejší, bylo to asi tím týdenním termínem, přesto však bylo na obou stranách vidět plno zajímavých akcí. Kluci udělali velký pokrok z hlediska výběru místa. Pohyb po hřišti nebyl takový, jako jsme měli v posledních zápasech možnost vidět, prostě se někdy klukům chce více a někdy méně. 

Děkujeme soupeři za to, že jsme mohli odehrát pohodové utkání bez rozhodčích, opravdu nebyli třeba. Je strašně fajn sledovat kluky, jak to respektují a jak si s tím poradí, odpískají si sami ruku, odkrokují zeď. Vidí, že to jde od nich do autu, tak hned dávají soupeři. 

Děkuji rodičům za podporu.

Zápasu se zúčastnili: Honza Limberg, Míra Trnka, Vojta Slavík, Vojta Zlatník, Tom Lacko, Štěpa Stříbrský, Fanda Domša, Eneko Goikoetxea, Kuba Málek, Dan Holý, Miky Konečný, Bertík Kubánek



úterý 2.6.2015 | Otmar Mansour | Přečteno: 2274

Další články