Mladší přípravka A (2015)

Mladší přípravka 2006 - Union Žižkov

Mladší přípravka 2006 - Union Žižkov
V sobotním horkém odpoledni jsme nastoupili k dalšímu utkání. Na tento víkend jsme měli hodně omluvenek. Hráči, kteří obvykle nastupovali v této soutěži, si šli vyzkoušet soutěž Elite.
3:6
21.kolo v So 6.6.2015 13:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Union Žižkov
Diváci: 0,

Komentář

Nejdříve jsme mysleli, že by dva hráči sehráli dvě utkání, abychom v tomto utkání měli dostatek hráčů a mohli střídat. Bohužel předcházející utkání bylo velmi náročné a tak jsme to odehráli přesně v pěti hráčích. Soupeř na tom byl úplně stejně. Začátek jsme měli pomalejší a soupeř toho dokázal využít. Tři rychlé branky trochu poznamenaly psychiku kluků. Hřiště jsme si až moc zmenšovali. Kluci byli často hodně u sebe a neměli tak místo ani čas na kličku nebo delší přihrávku. Dravost a nechtít dostávat branky. To nám v zápase často chybělo.

O přestávkách jsme si o tom povídali. V dalších čtvrtinách nastalo zlepšení. Byli jsme aktivnější a zkoušeli se individuálně prosazovat. Šancí přibývalo a začaly padat i branky. Vyzdvihl bych standartní situaci, ke které se postavili Péťa a Saša. Před rozehrávkou se oba spoluhráči domluvili na zahrání přímého kopu. Saša přeběhl míč, aby zmátl soupeře a Péťa vystřelil. Jeho ránu zastavila až branková konstrukce. Moc mě potěšilo, že se kluci sami domluvili a přemýšleli o tom, jak naložit s tou to šancí.

V zápase byly i další pěkné situace. Pokud se hráči nezbavovali míče a zkoušeli se prosadit nebo si nahrát, často měli úspěch.

Zápasu se zúčastnili: Lukáš Martinů, Filip Klusáček, Petr Leipold, Saša Seitl, Romča Pintner


sobota 6.6.2015 | Jan Špinka | Přečteno: 2247

Další články