Mladší přípravka B (2016)

Admira - Mladší přípravka 2009

Admira - Mladší přípravka 2009
Podzim se přihlásil v plné síle, a tak jsme den po změně letního času odehráli první letošní zápas pod umělým osvětlením a za nepříliš přívětivých 7°C.
29:28
8.kolo v Ne 30.10.2016 17:30
Admira UMT
Admira
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

I tyto podmínky mohly mít vliv na to, že se někteří kluci v průběhu celého zápasu občas "hledali". Když byli koncentrovaní, fungovalo téměř vše "na jedničku" - roztahování hry, nabíhání do volného prostoru, narážečky, obsazování. Toto, doplněno naší již tradičně výbornou střelbou, pak vyústilo v pěkné kombinace, průniky, a míče lovené v síti soupeře. Krásným potvrzením, obdobně jako v některých předešlých zápasech, pak byl fakt, že se do tabulky střelců zapsalo 12 ze 13 našich hráčů. Přišly však i momenty, kdy jsme nepříliš aktivního soupeře prostě ignorovali, a pak většinou následovalo přečíslení a snadný gól do naší sítě. 100% koncentrace na hru minimálně po dobu pobytu na hřišti, a ideálně i behěm střídání je zásadní, a pro nás opět poučení pro další zápasy. Počasí mohlo mít vliv i na podporu hájeckých diváků, která tentokrát byla spíše vlažná, a povětšinou se omezovala na "radění" hráčům, které, jak víme, příliš mnoho ovoce nenese.

Většinou nevyzdvihujeme individuální výkony, ale tentokrát uděláme výjimku. Samozřejmě, že někteří kluci odehráli svůj velmi dobrý standart a pochvalu zaslouží všichni, ale dnes bylo vidět, jak někdo dozrává o trochu déle. Např. Tomík Pešír dnes odehrál zápas plný chuti a projevilo se to na jeho hře. Je třeba zmínit i Tomíka Jiskru, který se během krátké doby začlenil do těchto rychlejších zápasů. A to nemluvě i o Matym Petrákovi. Pochvalu zaslouží všichni, ale tyto hráče jsme chtěli protentokrát v jejich snaze vyzdvihnout.

Zápas byl i přesto plný spousty krásných fotbalových momentů, a zejména radostně zvednuté ruce po vydařených akcích jsou tím podstatným hodnocením.

Zápasu se zúčastnili: Ondra Martinec, Maty Fiala, Míša Holý, Tom Jiskra, Jára Juráček, Miky Juráček, Ondra Mašek, Honzík Moravec, Tom Pešír, Vojta Sajler, Marťas Sršeň, Fíla Valo, Maty Petrák


neděle 30.10.2016 | QALO | Přečteno: 1774

Další články