Starší přípravka A (2013)

Třeboradice - Starší přípravka 2006

Třeboradice - Starší přípravka 2006
Netradičně jsme odehráli zápas v pátek večer na půdě Třeboradic.
13:6
9.kolo v Pá 4.11.2016 18:00
Třeboradice T
Třeboradice
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Kluci, kteří ještě nedávno hráli převážně jen Jihovýchodní ligu v posledních zápasech dokazují, jak šli fotbalově nahoru a jsou schopni držet krok i v rychlejší soutěži 1HP. Náš soupeř

Třeboradice na tom byl velice dobře, především po technické stránce. Byl silný na míči a kolikrát až jednoduše obcházeli naše hráče v soubojích 1na1. To se změnilo v momentě, kdy jsme začali napadat jejich hráče hned od jejich branky a také přidali na důrazu v osobních soubojích. Samozřejmě je tento styl hry náročný na fyzičku a bylo vidět především ve 2. a 3. čtvrtině polevení právě v tomto důsledném napadání. Jakmile Třeboradice dostali od nás více prostoru, dokázali to většinou potrestat gólem.

Na jednu stranu se proti takto silnému soupeři více odhalili nedostatky, na kterých musíme ještě zapracovat na tréninku, na druhou stranu kluky posunul po fotbalové stránce zas o krůček dál.

Potěšila mě poslední čtvrtina, kdy se kluci zdravě naštvali a dokázali Třeboradice i na delší dobu dostat pod tlak. Nebít výpadku v polovině zápasu, mohl být zápas ještě dramatičtější. I tak si, ale hráči zaslouží pochvalu za předvedený výkon.

Zápasu se zúčastnili: Bartoš Filip, Borkovec, Leipold, Němec, Sojka, Šilhánek, Petr, Žáček


pátek 4.11.2016 | Karel Honig | Přečteno: 2395

Další články