Starší žáci B (2010)

Zbraslav - Starší žáci 2003

Zbraslav - Starší žáci 2003
Ztráta dvou bodů na Zbraslavi. Bohužel se nám před zápasem zranil brankář a tak jsme museli na tomto postu trochu zariskovat a poslat tam hráče z pole.
4:4
9.kolo v Ne 6.11.2016 12:00
Zbraslav T
Zbraslav
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Hrálo se na podmáčeném a hrbolatém trávníku, což pro nás byl největší soupeř. Tempo hry bylo od začátku zápasu poměrně vysoké a z první střely domácích jsme od sedmé minuty prohrávali 1-0. Pak jsme přebrali taktovku hry my a během dvou minut jsme vedli 1-2. Bohužel abychom ještě přidali jeden gól, tak jsme za necelé dvě minuty po velkém nedorozumění naší obrany opět inkasovali 2-2. V tuto dobu utkání byl stav jak přesýpací hodiny, protože za dvě minuty jsme zase vedli my 2-3. Za tohoto stavu také skončil poločas. 

V druhé půli jsme chtěli přidat jednu rozhodující branku, ale bohužel jsme začali propadat ve středu pole a soupeř dokázal další střelou z dálky srovnat skóre 3-3 . A aby toho nebylo málo tak jsme za dalších pár minut prohrávali 4-3 / jak jinak než střela z dálky /. V závěru zápasu jsme se dokázali nadechnout k závěrečnému tlaku a v 63 minutě jsme srovnali stav 4-4. D konce zápasu jsme ještě měli dvě šance, ale štěstí nám dnes nepřálo. Konečný stav 4-4.

Hodnocení: Neradi se vymlouváme na terén, ale přírodní tráva je pro nás vždy ten největší soupeř. My jsme bohužel na trávě netrénovali už měsíc a půl a při našem stylu hry, kdy se snažíme hrát hodně po zemi je to vždy rozhodující faktor. Druhá taková nepříjemná komplikace, s kterou jsme se nedokázali vyrovnat, byla absence našeho brankáře. Kluky jsme sice upozorňovali, aby soupeře nepouštěli do střelby, ale ono je dost těžké blokovat všechny střely. Tempo hry bylo velice dobré a soupeř byl velice houževnatý. Škoda jednoho regulérního gólu, který nám rozhodčí neuznal, možná bychom brali všechny body.

Sestava: Filip Lauber, Ráďa Kostka, Péťa Müller, Dan Lacko, Míša Pokorný, Honza Šimánek, Lukáš Novotný, Alex Velyhan, Péťa Charvát, Péťa Mašek, Ondra Michálek, Vojta Uhlíř, Alim Mukhamedov , Lukáš Malec, Filip Čamek, Dan Pechanec 


neděle 6.11.2016 | Josef Kostka | Přečteno: 2512

Další články