Starší žáci B (2010)

Starší žáci 2003 - Újezd nad Lesy

Starší žáci 2003 - Újezd nad Lesy
Druhá remíza za sebou v posledním mistrovském utkání doma s Újezdem nad lesy.
0:0
11.kolo v So 19.11.2016 13:30
Háje UMT
Újezd n. Lesy
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Ani tento zápas jsme nebyli kompletní a na produktivitě to bylo znát. Soupeř z popředí tabulky hrál rychlý kombinační fotbal, stejně jako se snažíme hrát i my. Možná dle výsledku 0:0 to vypadá jako by se vůbec neútočilo, ale opak je pravdou. Za celý zápas jsme si vypracovali my i soupeř dost šancí, ale výborně chytající brankáři na obou stranách za svá záda nic nepustili. Hře nic nechybělo – nasazení, rychlost, střelba: bylo to přesně tak, jak by to mělo vypadat, když se střetnou dva týmy z horních pater tabulky, bohužel až na ty góly.

Hodnocení: Je opravdu škoda, že jsme poslední dva zápasy neodehráli v optimálním složení, protože jsme mohli být v tabulce o nějakou pozici výše. Co se týká tohoto zápasu tak se týmu nedá moc věcí vytknout, protože kluci pro vítězství udělali maximum a někdy k tomu potřebujete i kus štěstí a to jsme dnes neměli. Na to že soupeř měl pár starších kluků, kteří mu dělají hru, tak jsme předvedli moc dobrý výkon. Dokonce by se dalo říct, že jsme v druhé půli soupeře tlačili a byli jsme blíž vstřelení rozhodující branky. Remíza doma je pro nás samozřejmě ztráta, ale zápas jsme i tak zvládli v nekompletní sestavě. Začíná zimní příprava a v ní budeme hodně pracovat, tak abychom se zase posunuli o něco dále. Základy jsou dobře položeny a teď již bude záležet na každém z nás, kam až jsme schopni posunout naší výkonnost. Tak hlavy vzhůru a hlavně ať se nám vyhýbají zranění a nemoci, protože příprava bude dlouhá a dost náročná.

Na závěr by jsme chtěli popřát všem Hájeckým dětem a jejich rodičům, také naším kolegům ( prostě všem) vše nejlepší do nového roku, fotbalové úspěchy a šťastné a veselé.

Sestava: Ríša Krysta, Filip Lauber, Ráďa Kostka, David Dalibába, Dan Lacko, Míša Pokorný, Lukáš Novotný, Alex Velyhan, Péťa Charvát, Vojta Uhlíř, Alim Mukhamedov , Lukáš Malec, Filip Čamek, Dan Pechanec, Rosťa Ivanyshyn, Kryštof Kepka, David Truong,  


sobota 19.11.2016 | Josef Kostka | Přečteno: 3842

Další články