Mladší žáci B (2012)

Mladší žáci 2004 - Slavia Praha dívky

Mladší žáci 2004 - Slavia Praha dívky
V druhém přátelském zápase v tomto roce bylo o deset stupňů více než před týdnem, takže skoro letní počasí.
10:4
(6:1)
v So 14.1.2017 10:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Slavia dívky
Diváci: 0,

Komentář

FC Háje 04 B – SK Slavia Praha Dívky – 10:4 (6:1)

Branky: 2* Lego, Kony, Juny, 1* Klárka, Jura, Fany, Aidam

Sestava FC Háje 04 B

Dimo = Jura – Maky – Pepe – Fany – Klárka – Lego – Kony = Juny – Aidam – Ruby 

Povrch pokryl sníh, který jsme dnes nechali, aby to bylo zajímavější, tří centimetry nevadili ani jedné straně, během první části, se nám dařili pohledné akce, kdy na středu hřiště si dobře vedl Lego v soubojích jeden na jednoho, dokázal krásně nalézat své spoluhráče. 

S chutí hrál i Jura, který se několikrát prohnal po kraji a prosmýkl se kolem slečen, vzadu si svou premiéru v brance odbyl Dimi, v obraně si pro změnu zahrála Maky, která jinak chytá, po půli zápasu odešli ještě Jura s Klárkou na zápas, který jsme hráli o chvíli později na Hájeckém hřišti, tak mnohem více prostoru dostali i ostatní hráči, kteří s fotbalem začínají, jako jsou Adam i Ruby. 

Holky hrozily z rychlých brejků na naši branku, ale my jsme dokázali vždy odpovědět proměněnou šancí, i když jsme opět pokračovali v zahazování šancí. Co postrádám od nováčků, je pochopení některých návyků a lepší naslouchání, když si něco vysvětlujeme, každý z nás kouká na fotbal, proto ptát se, kde hraje útočník a kde obránce mi přijde v třinácti letech trochu divný dotaz, protože na tréninku hrajeme také cvičné zápasy a neříkáme útočníkovi kopyto a obránci želvo, proto to chce dávat více pozor a vnímat a v neposlední řadě, dříve, než se hloupě ptát, se zamyslet. 

V příštím kole čeká výběr druhého týmu, druhý celek přeboru, tak se tedy ukažte a zabojujte o svůj flek na jaro, konkurence je veliká a záleží na každém hráči, jaký přístup zvolí v trénincích či v zápasech, opět začínají všichni na stejné startovní čáře.


sobota 14.1.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2359

Další články