Starší přípravka A (2013)

Ročník 2006: Vezeme se na vítězné vlně

Ročník 2006: Vezeme se na vítězné vlně
Netradičně v úterý jsme zavítali do nedalekých Kunratic. Minulé podzimní střetnutí bylo sněhové, dnes naopak panovalo velké vedro.
4:14
(1:7)
21.kolo v Út 30.5.2017 17:00
Kunratice T.
Kunratice
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

Věděli jsme, že dnes bude záležet primárně na nás, jak bude průběh zápasu vypadat. V první čtvrtině se nám dařilo držet míč, ale nedokázali jsme přesně zakončovat. Soupeř z rychlého brejku srovnal na 1:1 a tak i první čtvrtina skončila.

V přestávce jsme si jen upřesnili, kam chceme naši snahu na hřišti posunout a také, že přidáme více klidu v zakončení. Od této chvíle jsme hráli velmi dobrý fotbal. Vytvářeli jsme si spoustu šancí, pozitivem byli velmi pěkné akce, kdy jsme po třech až čtyřech nahrávkách zakončovali do prázdné brány.

Brankově dnes opět válel Tomáš Lacko, který tak navázal na svůj povedený zápas na Xaverově. Celý tým také táhnul Ondra Pechanec. Tito dva hráči byli dnes rozdílový, na jejich chuti a myšlenkách se vytáhli další hráči. Velmi dobré utkání odehrál Kuba Štěpánek, který potvrdil svou práci z tréninku.

Dnes to bylo opět velmi fyzicky náročné utkání, neboť odehrát v takovém horku utkání není nic lehkého. Hráči ukázali své dovednosti spojené se snahou a závěr sezóny nám zatím vychází, snad to tak bude pokračovat.

Zápasu se zúčastnili: Bartoš, Dovhanyč, Hadraba, Lacko, Málek, Pechanec, Stříbrský, Štěpánek, Trnka.


úterý 30.5.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 2461

Další články