Starší přípravka A (2013)

Ročník 2006: Poslední utkání v Jihovýchodní lize

Ročník 2006: Poslední utkání v Jihovýchodní lize
Díky vzniku Jihovýchodní ligy si kluci zahrají vyrovnané zápasy a velmi vyrovnaný zápas jsme odehráli i v neděli s týmem z Hostivaře.
:
6.kolo v Ne 4.6.2017 17:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Hostivař

Komentář

Na klucích je na trénincích vidět pokrok, který udělali, bohužel ho nedokážeme přenést v takové míře do zápasů. Celá řada hráčů dokáže v trénincích střílet důrazně a přesně, ovšem v zápase nám to pak nevychází. Často zbrkle volíme způsob, jak s míčem naložit a nevidíme další možnosti. Ještě v šatně jsem klukům před zápasem připomínal, že z každé akce soupeře, které zabráníme, můžeme hned založit vlastní útočnou akci.

Co se zlepšilo z dlouhodobého hlediska je určitě naše rozehrávka od brankáře, ta nás v spoustě zápasech trápila. Je potřeba si uvědomit, že u rozehrávky záleží krom brankáře hlavně na spoluhráčích, jak si dovedou najít volný prostor a naběhnout si do něho a křiknout si o přihrávku.

To se nám dnes dařilo hlavně u rozehrávky přes zadní útočníky a založili jsme z toho několik zajímavých akcí, když k nim přidáme větší klid a přesnost budeme střílet mnohem více branek.

Zápasu se zúčastnili: Erdinger, Janovský, Klusáček, Kraus, Leipold, Pintner, Petr, Sojka, Zlatník.


neděle 4.6.2017 | Vladislav Volf | Přečteno: 1024

Další články