Starší žáci C (2008+2009)

Ročník 2004: Střelecké hody v Modřanech

Ročník 2004: Střelecké hody v Modřanech
V horkém odpoledni, kdy se teplota šplhala nad třicítku, jsme zajeli k vodě do Modřan, kde jsme si zahráli v klidu fotbálek, který mohl bavit i diváky.
2:6
(0:4)
17.kolo v Ne 28.5.2017 17:00
Modřany T.
Modřany
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Naše zahozené šance méně, protože pokud vítězíte, tak to nikoho nemrzí, jenže naši koncový hráči se musí naučit proměnit téměř vše, co se jim naskytne, protože ne vždy si to můžeme dovolit. Dnes nám vyšlo i nasazení Budiho v poli, který dal svůj první hatrick ve starších žácích na brankáře dobrý počin, hlavně způsob zakončení, byl pokaždé chladnokrevný, nutno podotknout, že dvě branky dal z pozice štítového záložníka a poslední z levého stopera, kdy si míč vyvezl. 

Svojí ONE MAN SHOW si udělal Tyko, kdy dělal z hráčů kuželky a připravoval šance pro spoluhráče, včetně své branky, poté co si oběhl celé hřiště, křižnou ranou ze 30 metrů trefil šibenici. Dnešní den si navlékl kopačky netrefil Alex, protože, co dokázal spálit nám hlava nebere, ale důležité je, že se do šancí dostává, to zakončení musíme ještě potrénovat. 

Nikdo učený z nebe nespadl, to samé i Lego, který si mohl klidně připsat, také tři branky, při lepším řešení situací, které měl, celkově udělali dobrý dojem všichni hráči, kteří dnes nastoupili, v příštím týdnu nás čeká ještě vložka ve formě přátelského zápasu z kamarády na ČAFC, kde se utkáme na velkém hřišti.

Branky: 3* Budi, 1* Tyko, Hajnej, Vili

Sestava: Luky = Kubajs – Marco – Kubík – Turbič = Budi – Vili = Tyko – Hajnej – Alexis = Voty ===) Maky– Maty - Jura – Dimo – Lego – Gigi


neděle 28.5.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2238

Další články