Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: V pražské soutěži jsme začali výhrou

Ročník 2003: V pražské soutěži jsme začali výhrou
V sobotu jsme rozehráli i pražskou soutěž.
2:1
(2:0)
8.kolo v So 2.9.2017 17:00
Háje UMT.
FC Háje
Cholupice
Branky FC Háje: 2. Uhlíř, 26. Malec. Diváci: 10,

Komentář

První letošní soupeř v Pražské soutěži byl tým Cholupic, kterého jsme přivítali u nás na Hájích. Den předtím jsme se vrátili ze soustředění a do zápasu nastoupilo spoustu unavených kluků, také to bylo vidět na začátku utkání, kdy jsme hned v první minutě udělali pár chyb a darovali soupeři stoprocentní šanci, kterou naštěstí hráči Cholupic neproměnili. Ihned s protiútoku se naopak prosadili naši hráči, po pěkném křídelním útoku a dobrou přihrávkou před bránu, kdy už nebyl problém zasunout míč do sítě 1-0. Dalších dvacet minut se hrál fotbal ve středu hřiště a občas jsme se dostali do málo šancí, až ve 26 minutě jsme se dokázali znovu prosadit 2-0. 

Před druhým poločasem jsme hráče nabádali k trpělivosti, tak aby kontrolovali hru a snažili se přidat třetí gól, hlavně jsme nechtěli brzo inkasovat, tak abychom soupeře neposadili na koně. Jenže to se přesně stalo hned ve druhé minutě, kdy jsme neobratně dohrávali souboj ve vápně a penalta byla na světě 2-1. Inkasovaný gól nás naštěstí nakopl a pod taktovkou zkušenějších hráčů v sestavě jsme zbytek poločasu dohráli na soupeřově půlce, škoda jen že jsme nepřidali další góly, šancí jsme na ně měli několik a některé i snad 200%.

Hodnocení: Těžko někomu něco vyčítat, protože jak bylo zmíněno výše, tak jsme právě přijeli ze soustředění, které nebylo pro spoustu hráčů vůbec jednoduché. Na hře se podepsala spousta faktorů a i to že tým byl hodně namixovaný a kluci si na sebe chvíli zvykali. Jinak jsme předvedli slušný výkon až na ty neproměněné šance.

Sestava: Ali Abdullah, Filip Lauber, Alim Mukhamedov, Lukáš Panchartek, Lukáš Malec, Vojta Uhlíř, Petr Charvát, Vojta Nevečeřal, Lukáš Novotný, Ondřej Beneš, Sonakiya Kanak, Filip Čamek, Jakub Benda. 


sobota 2.9.2017 | Josef Kostka | Přečteno: 2283

Další články