Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: První domácí zápas v divizi

Ročník 2003: První domácí zápas v divizi
Po úvodní porážce v Ústí jsme doma chtěli bodovat s týmem Neratovic.
4:1pen
(0:0)
4.kolo v Ne 3.9.2017 14:30
Štěrboholy T.
FC Háje
Neratovice - Byškovice
Diváci: 50,

Komentář

Od první minuty jsme soupeře tlačili a vytvořili jsme si i pár dobrých brankových příležitostí, ale bohužel hned od začátku byla na hráčích vidět přemíra snahy dát gól za každou cenu a z toho pramenilo špatné řešení tutových šancí. Po celý první, ale i druhý poločas se hrálo převážně pouze na soupeřově půlce. 

Tempo hry bylo výborné, jen tomu chyběl aspoň jeden gól, po kterém by se soupeř sesypal. To se nám ale nepodařilo za celý zápas ani jednou a těch šancí na to bylo spoustu. Zápas skončil bez branky 0-0 a šlo se na pokutové kopy. Hned v první sérii soupeře náš brankář vychytal a hned v druhé si to zopakoval. Naši střelci byli neomylní a tak se poslední penalta za stavu 4-1 už nemusela kopat.

Hodnocení: Po herní stránce výborný výkon, kterému chyběl pouze gól. Tempo hry bylo z naší strany velmi dobré, kdy jsme soupeře tlačili a nedali mu kousek prostoru. Na konci utkání bylo vidět na některých hostujících hráčích, že už sotva pletou nohama a právě proto jsme měli nějaký gól do branky dotlačit. O přestávce jsme kluky nutili, aby změnili řešení finálových akcí, jenže něco jiného je se o tom bavit a něco jiného je to udělat a proto jsme branku nevstřelili. Jinak hra měla všechny parametry, které si představujeme, jak by se mělo hrát. Doufáme že, jsme si z toho nějaké ponaučení vzali do dalších zápasů. Aspoň uvedeme jedno: Pokud stejnou situaci řeším 5x stejně a k úspěchu to nevede, tak aspoň v jednou případě se to snažím udělat trochu jinak.

Sestava: Richard Krysta, Ali Abdullah, Filip Lauber, Alim Mukhamedov, Vojta Uhlíř, Vojta Nevečeřal, Lukáš Novotný, Sonakiya Kanak, Péťa Mašek, Péťa Muller, Ráďa Kostka, Sendi Murk, Míša Pokorný, Kryštof Kepka, Dan Lacko, Pavel Chromec. 


neděle 3.9.2017 | Josef Kostka | Přečteno: 3693

Další články