Muži A

Muži A: Tři body zůstaly doma

Muži A: Tři body zůstaly doma
V sobotním dopoledni nastoupili háječtí muži ke 3. kolo I. A třídy a také k prvnímu domácímu utkání.
3:2
(2:0)
3.kolo v So 9.9.2017 10:30
Háje UMT
FC Háje
Dubeč
Branky FC Háje: 38.,69.Látal,43.Rájecký. Diváci: 20,
Sestava FC Háje: Lačík-Šejnost,Dvořák,Hovorka, Kloboučník(63.Vostrovský)-Soucha,Souček(74.Hrubý), Grešnjakov,Rájecký-Látal,Dub(75.Nguyen)

Komentář

Začátek zápasu jsme tentokrát svou aktivitou ovládali my. Dubeč z úvodu utkání nestíhala napadat naši rozehrávku, tudíž jsme měli více času na přípravu postupného útoku.

Nejvíce nám dnes fungovala pravá strana, po které jsme se často dostávali k brance soupeře. Spojení Šejnost – Soucha fungovalo a obráncům hostům to dělalo velké problémy. Během prvních 20 minut jsme měli opravdu velkou převahu, jen se nám to nedařilo potvrdit brankou.

Do velké šance se v 10. minutě dostal rychlý Látal, ale ze strany trefil jen dobře postaveného brankáře. Šance dále přibývaly jen chyběla přesnější koncovka.

I Dubeč měla během prvního poločasu dvě velké šance, které ale zlikvidoval výborný Lačík. Ve 38. minutě se nám konečně podařilo překonat hostujícího brankáře, Látal si zaběhl za obranu a samostatný nájezd proměnil 1:0. Netrvalo to ani 5 minut a skóre se opět měnilo. Rájecký rozjel z levé strany rychlou akci, kterou si sám po výborné zpětné přihrávce Souchy zakončil a zvýšil na 2:0.

Ve druhém poločase nevypadalo, že by se mělo na průběhu zápasu něco měnit. A když v 69. minutě zvyšoval Látal střelou z vápna na 3:0, vypadalo to na rozhodnutý zápas.

Jenže Dubeč se nevzdala a v 80. minutě snížila na 3:1. Závěr zápasu byl pak velmi nervózní z obou stran. My jsme ke konci zápasu nevyužili jasnou tutovku na čtvrtou branku, a tak soupeř trestal po druhé. V 90. minutě fauloval v našem vápně Šejnost a Dubeč proměněnou penaltou zdramatizovala závěr utkání.

Více už ale hosté nestihli a my jsme i po velmi dramatickém závěru mohli slavit první domácí výhru.


sobota 9.9.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 2804

Další články