Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: Chyběl nám kousek štěstí

Ročník 2003: Chyběl nám kousek štěstí
V neděli jsme na naší UMT sehráli velmi kvalitní utkání s hráči Sokolova.
1:3pen
(1:1)
2.kolo v Ne 5.11.2017 14:00
Háje UMT.
FC Háje
Baník Sokolov
Diváci: 58,

Komentář

Hned od začátku se hrál fotbal ve velmi vysokém tempu. Bylo vidět, že proti sobě hrají týmy z horní části tabulky. V první desetiminutovce jsme si vytvořili dvě poměrně slibné šance, ale jejich finální řešení bylo z naší strany hodně špatné. Vedoucího gólu jsme se dočkali v osmnácté minutě, kdy všichni hráči výborným presinkem donutili hostující hráče k chybě, po které již nebyl pro našeho útočníka problém zasunout míč do odkryté branky. Do poločasu se hrál fotbal hodně ve středu pole a šancí se na obou stranách moc neobjevovalo. 

Ve druhé půli jsme chtěli zápas rozhodnout, šancí jsme na to měli dost. Postupně jsme zvedli aktivitu a po našich průnicích musel soupeř dvakrát ostře faulovat a tím nám poskytl početní výhodu. Bohužel hra proti deseti hráčům nám vůbec nevycházela a stále více se nám začala vytrácet pravá strana hřiště. A tak jak to již bývá ve fotbale: nedáš-dostaneš. Tak se i stalo, jednou jsme nedokázali pokrýt soupeřova útočníka a ten se deset minut před koncem prosadil 1-1. Posledních deset minut jsme soupeře ještě zatlačili, ale ke gólu to nevedlo. Pokutové kopy nám vůbec nevyšly a prohráli jsme je 1-3.

Velmi kvalitní utkání z obou stran, všichni hráči na hřišti byli hodně silní a kvalitní na balónu ve velmi vysokém tempu. Ve druhé půli jsme soupeři toho moc nedovolili, ale bohužel jsme nebyli schopní využít dvě přesilovky a naopak jsme inkasovali my po jediné chybě, kterou jsme udělali. Pokutové kopy jsme kopali jako profesoři a tím jsme soupeři darovali další bod na cestu domů. Prostě nám dnes štěstí moc nepřálo, ale i tak to byl výborný fotbal.

Sestava: Ríša Krysta, Ali Abdullah, Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, Honza Schöbl, Dan Lacko, Ráďa Kostka, David Truong, Kryštof Kepka, Vojta Nevečeřal, Lukáš Malec, Míša Pokorný, Sendi Murk, Péťa Mašek, Vojta Uhlíř, Pavel Chromec.


neděle 5.11.2017 | Josef Kostka | Přečteno: 2896

Další články