Mladší žáci A (2011)

Ročník 2005: Potvrzení stoupající formy

Ročník 2005: Potvrzení stoupající formy
V neděli jsme přivítali na domácím hřišti Litoměřicko. Kluci již doma sledují postavení v tabulce, což říkali před zápasem, a tak jsme apelovali na to, aby nedošlo k podcenění. Kluci zamakali a vyhráli.
18:3
(9:1)
1.kolo v Ne 12.11.2017 10:00
Háje UMT.
FC Háje
Litoměřicko
Diváci: 30,

Komentář

Na začátku bych chtěl ocenit soupeře, který se po celou dobu snažil hrát, byť to je psychicky náročné, známe to dobře, hodně prohrávat.

Hned zpočátku vstřelil gól Alex, střelou, která mu parádně sedla a číslo vstřelených branek skončilo na 18. Povídali jsme si i o tom, po druhé třetině, abychom směřovali přihrávky více na kluky, kteří zatím gól nedali. A tak dali až na dva kluky (tím myslím i Toma v brance, který kopal přímák) gól všichni. Pro některé to byl první ligový gól, což klukům udělalo radost.

Jako trenéři kvitujeme především zvedající se sebedůvěru, chuť hrát po celou dobu a větší počet herních prvků, které chceme ve hře vidět.

Krásným okamžikem byla společná děkovačka s ročníkem 2006, kdy kluci také vyhráli. Štrúdl 24 hráčů se pak rozběhl jako jeden celek proti rodičům a oslavil radost z utkání. Kluci ze sebe vyzařovali štěstí. 

Utkání se zúčastnili: Černý, Konečný, Klymskyj, Lelkes, Mareš, Nykyforuk, Pokorný, Prachař, Schrojf Vašek, Šťastný, Veselý, Větrovec.


neděle 12.11.2017 | Otmar Mansour | Přečteno: 2432

Další články