Mladší žáci B (2012)

Ročník 2006: Lehce obdržené branky

Ročník 2006: Lehce obdržené branky
Po prvním vítězství v lize nad Litoměřickem nás v dalším kole čekal odložený zápas s týmem z Roudnice. Mužstvo soupeře je stejně jako my nováčkem v lize a dalo se očekávat vyrovnané utkání.
4:11
(3:7)
12.kolo v Ne 19.11.2017 10:00
Háje UMT
FC Háje
Roudnice nad Labem
Diváci: 40,

Komentář

Před utkáním jsme byli plní energie a chtěli jsme ji co nejvíce přenést i do zápasu a to se povedlo. Od úvodu jsme byli my ti aktivnější a měli jsme spoustu šancí, bohužel jsme opět nedokázali vstřelit branku. Náhle však přišel trest po lehkovážné přihrávce našemu brankáři, kterou soupeř vystihl a po zásluze potrestal. Místo poučení se z onoho mementu, se tato situace po pár minutách znovu opakovala. Přestali jsme si věřit a to vedlo k tomu, že se snažíme se míče rychle zbavit, abychom neudělali chybu, to ale právě vedlo k tomu, že chyb naopak přibylo. Na sebedůvěře se snažíme neustále pracovat, protože pro hráče bez ohledu na post je obrovsky důležité, aby si věřil a neměl strach z toho, co se může stát, když to nevyjde.

Soupeř, i když jsme měli výškovou převahu, si výborně uměl pokrýt míč a dokázal odstavit i naše nejvyšší hráče. Tyto prohrané souboje a následné protiútoky soupeře nám dělali potíže celý zápas. Druhou věcí bylo naše nedůrazné bránění a tak z každé přihrávky nebo centru do našeho vápna soupeř dokázal zahrozit.

Přestože jsme měli v zápase více šancí, tak soupeř byl efektivnější. Je pozitivní, že se do šancí dokážeme dostávat, ale dnes jsme byli přeborníci v tom jak šance zahodit, naopak soupeři jsme šance ke skórování nabídli a ten jich využil.

Zápasu se zúčastnili: Domša, Goikoetxea, Hadraba, Lacko, Limberg, Kubánek, Málek, Slavík, Sobotka, Stříbrský, Trnka, Zlatuška.


neděle 19.11.2017 | Vladislav Volf | Přečteno: 2328

Další články