Mladší žáci A (2011)

Ročník 2005: Dva vítězné zápasy

Ročník 2005: Dva vítězné zápasy
O víkendu jsme odehráli dvě utkání a rozložili zátěž mezi 18 kluků.
6:3
v So 20.1.2018 11:15
Junior UMT
FC Háje
SK Libuš
Diváci: 20,

Komentář

Před oběma jsme se bavili s klukama o zaměření pozornosti na dvě věci, na nastavení vůči hře a s tím související pohyb bez míče a na důraz v osobních soubojích. Každý kluk k tomu přistupuje jinak a dle toho jsme dominantní či méně dominantní. Aktivita, důraz a chuť získat míč je výrazným prvkem, který rozhoduje o tom, kdo bude mít míč více na kopačkách.

V zápase s Libuší to bylo právě o tom. Pokud jsme do toho dali vše, drželi jsme míč a vymýšleli, jak překonat obranu soupeře. Když jsme byli méně důrazní, dostala se Libuš k ohrožení naší branky. S velkou chutí odehrál zápas Luky, který vybojoval mnoho míčů a hned v první půli se prosadil hattrickem. Chuť a nasazení si přenesl z tréninku.

Co se týče Modřan, opětovně jsme prohlubovali principy rozestavení ve fázi, kdy nemáme míč. V útočném řešení mají kluci volnost a tu si patřičně užili. Ve fázi bez míče jsme si měli možnost vysvětlit postavení zejména útočníků a obránců. Kluci si s chutí zastříleli, zvláště Davidova střela z otočky, Adamovo zakončení levačkou a gól Kuby po hezké akci stojí za vyzdvihnutí. 

Zápasů se zúčastnili: Honza Maršák, Šíma Černý, David Andronikov, Alex Klymskyj, Fíla Prachař, Simon Větrovec, Dymo Nykyforuk, Fíla Šťastný, Adam Lelkes, Vašek Schrojf, Tom Pokorný, Vilda Schrojf, Domča Mareš, Kája Hamala, Víťa Schistek, Adam Lelkes, Luky Veselý, Kuba Danda.


sobota 20.1.2018 | Otmar Mansour | Přečteno: 3056

Další články