Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Penaltové vítězství nad Braníkem

Ročník 2004: Penaltové vítězství nad Braníkem
​V sobotním utkání jsme změřili síly se sousedním klubem, který hraje také divizi, ale v druhé skupině.
2:3pen
(1:2)
v So 20.1.2018 09:00
Braník UMT
Braník
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Cílem utkání je, aby se sehrála první parta, jenže, když už jsou téměř všichni zdraví, tak tu máme lyžařské kurzy, různé drobné zranění hráčů, či špatný přístup v tréninku, který si nezaslouží pustit k zápasu. Tak se nás nakonec sešlo pouhých 13 k zápasu. Po první půli, kdy nám chvíli trvalo se dostat do tempa, jsme přešli na náš mód, což znamená výborná půle, po ní následoval úpadek, dnes mám proto pochopení, do hry se dostali hráči na pomezí či střídající béčka, kterým viditelně došla síla, což mělo za následek vyčerpaní i lepších hráčů, protože museli o to více běhat. V první polovině jsme si vytvořili dostačující počet šancí na to, abychom mohli vést o šest branek, jenže spalování příležitostí pokračuje. 

To samé můžeme říci o inkasovaných gólech, stále opakující se již stupidní chyby. První branka pokus o rychlé rozehrání, kdy Voty napálí protihráče, který je od něj půl metru a odrazí se to k soupeři, který na vápně, branka zadarmo, bez jakékoliv snahy, to samé druhá branka, špatná přihrávka obránci od brankáře na paty a rozběhnutý protihráč si vzal míč, sice tam byl zákrok, ale vyražení, kde si Kačer vůbec nehlídal protihráče. Naopak se zdá, že po hledání, koho do tandemu k Alexovi v útoku se rýsuje varianta, která by mohla fungovat ve formě Kubíka, on jako štírek a Alex soubojový hráč, navíc oba dobře chápou, že po ztrátě se musí zapojit i do defenzivy a napadání protihráče, střed zálohy se rýsuje také včetně obrany, levý kraj je jasný, a na pravém to bude honička, kdo bude pracovat nejlépe. 

Navíc se zkvalitní i lavička do jarních bojů, což je záměr, třetí poznatek je, pokud se slabší hráči dostanou do utkání proti stejně starým protivníkům, tak je to pro ně přínos, pokud jsou na stejné úrovni, ale i tak na sobě musí více pracovat, protože velké hřiště už je znát a kvalita kompletně všech týmů jde pozvolna nahoru ve všech soutěžích. Navíc, pokud chceme hrát hru, kterou jako trenér budu vyžadovat, musí mít všichni hráči mnohem větší fyzickou připravenost, abychom mohli hrát moderní kombinační fotbal, který bude v rychlosti, včetně myšlení.

Sestava: David = Dimo - Voty - Kačer = Hajnej - Týnka - Barča (Dany) - Franta - Matyas = Kubík - Jura (Juny)


sobota 20.1.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2644

Další články