Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Remíza s Cholupicemi

Ročník 2004: Remíza s Cholupicemi
Dohrávku zimní ligy jsme měli v pozdním večeru, v dosti okleštěné sestavě, jsme měli, co dělat, abychom vůbec hráli.
3:3
(1:1)
v St 31.1.2018 17:00
Háje UMT
Cholupice
FC Háje
Diváci: 15,

Komentář

Poděkování týmu 03, za zapůjčení našeho ještě nedávného hráče Tyka 😊, který si po tréninku dal ještě nadstavbu ve formě poločasu. Do utkání jsme vkročili s pocitem, že soupeř nemá nohy, že se porazí sám a dle toho to vypadalo. V utkání jsem chtěl vidět, jak si kluci poradí v určitých pasážích, pokud se dostaneme do oslabení, prvních pět minut jsme hráli o deseti, líbilo se mi, že se Turbič zatáhl do prostoru, kde chyběl protihráč. To samé v druhé půli, kdy jsme hráli přes 15 minut bez středního záložníka, ano stojí to hráče sice více sil, ale mají poslouchat. 

Když si říkáme, kde, kdo hraje. Po úvodním tlaku, kdy soupeř vyloženě hrál na rychlý přechod, jsme přežili několik šancí, zároveň jsme mohli i my pokaždé udeřit z brejku, bohužel zakončení bylo nepřesné. Největší problém byl v šeru, kde se někteří blbě orientovali. Po jedné hezké kombinaci přišel faul na Frantu těsně před vápnem, k míči se postavil Kačer a proměnil do pravého rohu. Ke konci poločasu přišlo vyrovnání, trochu smolné bohužel, poté co jsme nedali spoustu šancí, stejně jako soupeř. Dva protihráči stáli přes metr v ofsajdu, než se k nim dostal míč, otřel se o nohu našeho obránce a Luky neměl šanci. 

Do druhé půle nenastoupila už ani Týnka, kvůli problémům s kotníkem, tak se nám to torzo ještě zredukovalo. Bohužel chvíli po pauze přišel roh soupeře, a ne dobře odvrácený roh, při kterém jsme se nestačili posunout proti střílejícímu hráči z poza šestnáctky a ten nechytatelně poslal míč do brány. V této době jsme hráli stále o deseti, soupeř nás dostával pod tlak, to odešlo až po doplnění stavu. Pak se nám podařilo otočit skóre, po jednom rohu, jsme dokázali protlačit míč do branky, pak si vzal slovo Tyko, který si ze středu zálohy navedl míč do lajny, kde proběhl okolo protihráčů, včetně brankáře a otočil na tři dva pro nás, bohužel jsme opět nezůstali koncentrovaní až do konce a pět minut před závěrečným hvizdem jsme inkasovali. Dvě minuty na to jsme kopali penaltu po faulu na Lukase, bohužel Voty svou penaltu, ani dorážku neproměnil a utkání nemělo vítěze. Co bylo vidět, je fakt, že jsme ve druhé půli neměli téměř zálohu, nedokázali jsme podržet míč, uklidnit hru, když jsme se dostali do zakončení, tak to stálo za, no, jak jen to říci slušně..

Zkrátka v plné síle, bychom si se soupeřem poradili, z toho vyplývá, že náhradníci musí dosti přidat, protože toto není hra, kterou se chceme prezentovat. Nyní si užijeme jarní prázdniny, spousta hráčů včetně trenéra budou někde na horách, kde si vyčistí hlavu, a pak už jen dřina a zápasový kolotoč, víkend, co víkend do konce května. Užijte si volníčko, protože poté omluvenky budeme házet do koše. Samozřejmě platí, že i během volna chceme, aby hráči na sobě pracovali. 

Sestava: Luky (David) = Dimo - Voty - Kačer = Johny - Týnka - Vili - Franta - Matyas = Alex - Turbič ---- Lego - Jura - Tyko


středa 31.1.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2311

Další články