Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Vysoká porážka v zimní lize

Ročník 2004: Vysoká porážka v zimní lize
Dnešní utkání se snad ani nedá hodnotit, jediné pozitivní je, že si brankáři udělali kvalitní trénink.
11:1
(5:0)
v Pá 16.2.2018 15:45
Háje UMT
SK Libuš
FC Háje
Diváci: 15,

Komentář

Naši hráči byli den předtím na pořádné pařbě, protože jinak si ten výkon nedovedu představit. Výmluvy typu, že hráli zápas téměř před třemi týdny nejsou adekvátní, jen ukázalo tréninkovou a zápasovou morálku. Když trenéři po hráčích chtějí pravidelnou návštěvnost tréninků a na nich 100 % přístup, tak je to špatně. Jednotku, co jednotku musíme mírnit jejich pubertální chování, pokud jsou hráči nevychovaní, budou za to odměněni, následující poznámky, že pak příště nepřijde nejsou na místě, jak by se líbilo hráčům či rodičům, kdybychom si to chování vyměnili?!!! 

U soupeře mohli vidět, jak pracuje tým, který dře na každém tréninku, jejich hráči hrají víkend, co víkend zápasy, jako na běžícím tempu, nikdo se nevymlouvá, že musí tam a zase tam. Fotbal musíte milovat, pokud ho milujete a dáte mu minimálně 100 % v trénincích a v zápasech, tak se to vrátí, trénink neslouží k tomu, že nemám, co v týdnu dělat, tak se potkám s kamarády, budu dělat, že něco dělám a na víkend jedu na hory nebo někam na výlet, v tom případě choďte do skautů, trenéři v určité kategorii požadují od hráčů už mnohem více, než že se uráčí jednou za čas dorazit a myslet si, že si z toho sednu na zadek, pak se diví, že nehrají v základní sestavě. 

Doporučení pro celý tým, začněte pracovat jako tým, který komunikuje a bojuje jeden za druhého, ne že když je někdo na střídačce přeje svému konkurentovi, aby se mu to nepovedlo a byl střídán. Trenér kouká na snahu a přístup, ne na to, jak se kdo jmenuje. Hráči, kteří si nechají nakopat, jen pro to, aby tým měl úspěch, to jsou oblíbenci, tam dokáži přivřít oči, i když se něco nepovede, namísto machrů, kteří jsou líní na krok, jen rozhazují rukama a kritizují ostatní, na místo, aby začali sami u sebe. 

Pokud budou někteří k tomu přistupovat, tak jako do teď je to pro ně cesta do pekel. Skromnost, úcta a pracovitost tím by se měli řídit hráči. Dalším problémem je, že není konkurence, pak ostatní nemakají na plno, na jaře se do zápasů dostanou hráči, kteří budou pracovat na 100 % pokud nebudou, tak nehrají!!! 

Sestava: Sestava: Luky (David) = Filip – Voty – Dimo = Hajnej – Týnka – Mára – Franta – Matyas = Alex – Kubík ==) Kony – Gigi – Tom – Turbič – Kubajs – Jura


pátek 16.2.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2802

Další články