Mladší žáci A (2011)

Ročník 2005: Dva zápasy během 18 hodin

Ročník 2005: Dva zápasy během 18 hodin
​V pátek a v sobotu nás čekaly dva zápasy, kde jsme měli na regeneraci necelých 18 hodin. Jedním ze záměrů bylo otestování fyzičky a vůle takto po sobě jdoucích zápasů.
1:6
(0:3)
v So 24.2.2018 13:30
Junior UMT
FC Háje
Vršovice
Diváci: 20,

Komentář

Zápas s Xaverovem jsme odehráli v pátek večer u nich. Měli jsme tři hráče na střídání. Kluci odehráli utkání, kdy měli více překonávat soupeřův val uprostřed hřiště. Zejména v první půli jsme málo otáčeli hru a hráli více středem. Kombinovali jsme na menším prostoru. U kluků je znát pokrok co se týče postavení či nastavení vůči spoluhráči a míči.

V druhé půli jsme více využívali volných prostorů a nakonec vstřelili 7 či 8 branek.

Druhý zápas v téměř totožné sestavě, kdy jme měli dva hráče na střídání, byl pro nás těžší zejména co se týče fyzických sil. Kluci měli těžší nohy, pohyb byl nižší v porovnání s pátkem a souboje vycházely vítězně spíše pro hráče Vršovic. Těžko jsme se prosazovali v útoku a některé přihrávky byly méně přesné. Některé kombinace naopak stály za to, aby skončily brankou. Více jsme také otáčeli hru, ale ještě budeme na práci s prostorem vymýšlet hry a cvičení, aby si to kluci osvojili.

Jsem rád, že kluci odehráli dvě utkání takto po sobě, protože se projeví individuální fotbalové dovednosti i charakter. Pochvalu zaslouží za oba zápasy Honza v bráně, který předvedl řadu dobrých zákroků.

Obou zápasů se zúčastnili: Alex Klymskyj, Šíma Černý, Tom Kolář, Honza Maršák, Vašek Schrojf, Adam Lelkes, Dymo Nykyforuk, Luky Veselý, Kuba Danda

Zápasu se Xaverovem se zúčastnil Fíla Šťastný a Kája Hamala. Zápasu s Vršovicemi Simon Větrovec.


sobota 24.2.2018 | Otmar Mansour | Přečteno: 2353

Další články