Mladší žáci A (2011)

Ročník 2005: Napínavé do posledních minut

Ročník 2005: Napínavé do posledních minut
V sobotu jsme odehráli zápas o 3. místo na turnaji na Junioru. Soupeřem nám byla Aritma, která hraje jinou skupinu ligy.
4:5
(2:3)
v So 3.3.2018 13:30
Junior UMT
FC Háje
Aritma
Diváci: 15,

Komentář

Zápas byl velmi napínavý do posledních minut a kluci hráli ve vlnách. Zahájili jsme zápas rychlou brankou, soupeř měl v první půli více ze hry a otočil výsledek na 3:1, který jsme stáhli do půle na 3:2 po velmi přísné posouzené penaltě. Tím nás rozhodčí dostal zpátky do hry.

Druhá půle byla zcela jiná, v ní jsme byli výraznějším týmem, soupeře jsme zatlačili, přesto soupeř vstřelil jednodušší gól na 4:2. To kluky nakoplo ještě více a byli ve velkém laufu a makali, seč mohli, aby utkání otočili. Podařilo se jim vyrovnat na 4:4 a měli řadu dalších šancí. Soupeř nakonec zvítězil 5:4, kdy Honza přihrál dvě minuty před koncem na nohu útočníkovi, který stvrdil vítězství a konečné třetí místo pro Aritmu.

V zápase se projevila menší tréninková docházka v únoru, která byla způsobena jak nemocemi, tak prázdninami a horami, což bylo patrné i na fyzické kondici. Potřebujeme potrénovat pohromadě, abychom přirozenou fyzičku do sebe dostali. Kluci to na sobě cítili. V druhé půli se kluci hecli, dělali vše proto, aby strhli zápas na svou stranu. A velmi emotivně prožívali, když výsledek skončil vítězstvím Aritmy. Takové emoce jsou ve fotbale běžné a je fajn, že je kluci projeví. Je to znamení, že jim o něco jde.

Děkujeme Junioru za uspořádání turnaje.

V neděli jsme s klukama absolvovali osobní pohovory a zahráli si proti rodičům. Příští týden už proběhne první zápas jarní části ligy.

Zápasu se zúčastnili: Honza Maršák, Adam Lelkes, Kája Hamala, Šíma Větrovec, Alex Klymskyj, Dymo Nykyforuk, Luky Veselý, Fíla Šťastný, Tom Pokorný, Kuba Málek, David Andronikov


sobota 3.3.2018 | Otmar Mansour | Přečteno: 2503

Další články