Starší přípravka A (2013)

Ročník 2007: Úspěch v zimní lize

Ročník 2007: Úspěch v zimní lize
V neděli jsme nastoupili k závěrečnému utkání zimní ligy ve Střešovicích.
5:4pen
(2:2)
v Ne 11.3.2018 12:15
Střešovice UMT
FC Háje
Př. Kopanina
Diváci: 20,

Komentář

Ve Střešovicích jsme přes zimu odehráli naše první ostré zápasy v 7+1, která nás čeká od příští sezóny. V neděli jsme se utkali s Přední Kopaninou o 3. místo a byl to zápas se vším všudy. Během 60 minut jsme soupeře několikrát zatlačili a snažili jsme se o zajímavé kombinace. 

Soupeř měl několik rychlých hráčů, kteří nám zatápěli hlavně v brejkových situacích. Takto soupeř vstřelil obě své branky, naštěstí jsme vždy dokázali zareagovat a srovnat skóre. Vyrovnaný stav vydržel až do konce utkání, o vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy. 

V nich kluci zachovali chladné hlavy a dokázali z pěti pokusů 5x skórovat a když Matěj v bráně jednu střelu chytil, mohli jsme začít slavit. I když jsme dnes třeba nepodali ten nejlepší možný výkon, ukázali jsme silného týmového ducha a vítězství jsme společně dokázali vybojovat. Na Háje také přivážíme pohár a medaile za pěkné 3. místo. 

Závěrečného zápasu se zúčastnili: Hofman, Janováč, Chodora, Sobotka, Svoboda, Solár, Plichta, Tuček, Novotný, Pergl, Šesták, Seitl, Valečka.


neděle 11.3.2018 | Renata Klíčová | Přečteno: 2612

Další články