Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2009: Přátelské utkání s Újezdem P4

Ročník 2009: Přátelské utkání s Újezdem P4
V sobotu jsme si za příjemně teplého a téměř slunečného počasí užili krásné fotbalové dopoledne a před zraky mnoha fanoušků jsme se postavili hráčům Újezdu P4. Stejně jako v utkání před týdnem, i tentokrát se hrálo na dvě hřiště, aby si všichni kluci dostatečně zahráli.
:
v So 24.3.2018 09:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
SK Újezd P4

Komentář

Již první minuty napověděly, jaký průběh bude utkání mít. Háječtí mladí fotbalisté měli od začátku jasnou převahu, kterou korunovali několika vstřelenými brankami v samém úvodu utkání. K vidění byl i nejeden gól vstřelený slabší nohou a za zmínku rovněž stojí překrásný gól hlavou, jemuž předcházel precizní centr přímo na hlavu našeho hráče, který se v osamocené pozici před brankou zachoval jako chladnokrevný sniper a míč umístil hlavou nechytatelně k tyči.

Vzhledem k jednoznačnému průběhu utkání, které samo o sobě svádělo k bezhlavému útočení, jsme kluky nabádali především k důslednému dodržování svých pozic, tzv. čtverce. Až na pár výjimek byl námi požadovaný „čtverec“ na hřišti skutečně vidět a pochvala našim hráčům patří rovněž za rychlé přepínání z útočného myšlení do obranného a naopak.

Z fotbalových momentů byly k vidění nejen již zmíněné krásné góly, ale také dobré průnikové přihrávky, které jak se lidově říká „měly oči“, náběhy do volných a nebezpečných prostorů a nejedno přečíslení soupeře po kličce našeho hráče. Drtivá většina těchto situací vyplynula z dobré komunikace mezi hráči.

Všem zúčastněným hráčům patří poděkování za poctivě odpracovaný zápas. Poděkováním pro nás trenéry byla jejich radost ze hry, která na hráčích byla znát od začátku do konce utkání.

Utkání se zúčastnili: Dan Adamec, Vojta Sajler, Jára Juráček, Tom Jiskra, Honzík Moravec, Víťa Dovhanych, Marťas Sršeň, Jáchym Novotný, Maty Fiala, Míša Holý, Jára Votípka, Šíma Jeřábek


sobota 24.3.2018 | Pavel Hošek | Přečteno: 1085

Další články