Mladší žáci B (2012)

Ročník 05/06: Vydařený vstup do JVL

Ročník 05/06: Vydařený vstup do JVL
V sobotu jsme odehráli první jarní soutěžní utkání JVL proti ČAFC.
2:12
(1:6)
7.kolo v Ne 25.3.2018 18:00
ČAFC UMT
ČAFC
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Klukům se podařilo navázat na vydařený konec zimní přípravy a soupeře jsme předčili ve všech směrech. Utkání se od samého začátku odehrávalo v naší režii a po celou dobu jsme kombinační hrou dokázali přecházet efektivně středem hřiště.

Kluci si s chutí zastříleli a dali jsme spoustu pěkných gólů. Pár jsme jich sice dali střelou z dálky při špatném postavení soupeřova brankáře, ale většinou jsme se souhrou a rychlostí dostali do vápna, kde jsme po pěkné kombinaci zakončili.

Největší změna oproti předešlým zápasům nastala ve druhém poločase. V posledním přípravném zápase, jsme při vysokém vedení přestali hrát jako tým a hodně jsme sólovali a i přes vysokou výhru se mi předvedená hra moc nelíbila. V dnešním zápase nastal opačný efekt a čím více jsme vedli, čím více jsme si dovolovali, tím víc jsme hráli jako jeden tým a ne jako parta individualit. Až do samého konce kluci krásně kombinovali, nahrávali si a několikrát jsme nesobeckou nahrávkou dokončili útok velmi pěkně se zakončením do prázdné brány.

Další a velmi podstatné zlepšení oproti podzimní části ligy je dohrávání soubojů. Při ztrátě míče, při špatné rozehrávce, nebo slabém zakončení kluci mákli a situaci se snažili vyřešit, nebylo vidět vypouštění, naopak jsme hráli krásně do těla.

Celkový dojem ze zápasu mám velmi dobrý, pokud i k ostatním zápasům přistoupíme stejně, tak si určitě užijeme plno vítězných utkání.

Sestava: Bartoš David, Erdinger, Knot, Leipold, Mathouchanh, Moravec, Petr, Průša, Ticháček, Sojka, Vagenknecht, Žáček.


neděle 25.3.2018 | Karel Moravec | Přečteno: 2024

Další články