Mladší žáci A (2011)

Ročník 05/06: Rozhodl první poločas

Ročník 05/06: Rozhodl první poločas
​Závěr zimní přípravy se nám povedl a na první soutěžní zápas jsme se už moc těšili.
7:1
(6:0)
10.kolo v So 7.4.2018 14:00
Dubeč T.
Dubeč
FC Háje
Diváci: 32,

Komentář

K úvodnímu jarnímu kolu jsme zavítali do nedaleké Dubči. V téměř letním počasí jsme se chystali zhodnotit naši formu, bohužel tu jsme asi nechali někde cestou na zápas.

Utkání jsme začali velmi vlažným tempem, chybělo nám snad vše, co k fotbalu patří. Po celý zápas jsme se potýkali s nezvykem hrát zápasy na přírodní trávě, kdy má míč na nepravidelném terénu jiný odskok a jeho převzetí a kontrola byla z naší strana velmi špatná. Během bránění jsme si vzájemně nepomohli a to samé platilo v naší útočné fázi, která byla převážně individuální. V Prvním poločase hrůzy jsme obdrželi 6 branek a o přestávce si hráči sami uvědomovali, že naší hře chybí větší pohyb a že se vyhýbáme soubojům proti urostlejším hráčům.

V druhém poločase byla znát naše zvýšená aktivita, ale bohužel jsme se dokázali dostat jen k náznakům šancí, co se ale zlepšilo výrazněji, byla hra dozadu a to, že jsme soupeře začali bránit rychleji a důrazněji. Druhý poločas skončil výsledkem 1:1, ovšem manko z prvního poločasu bylo vysoké. Kluci si musí uvědomit, že hrát naplno je potřeba od úvodního hvizdu až do konce. 

Zápasu se zúčastnili: Bartoš Filip, Borkovec, Holý, Štěpánek, Zlatník, Schrojf Vilda, Mareš, Kovbel, Hamala, Schistek, Maršák


sobota 7.4.2018 | Vladislav Volf | Přečteno: 2062

Další články