Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: Dramatický závěr v Neratovicích

Ročník 2003: Dramatický závěr v Neratovicích
Tři body z Neratovic po infarktovém závěru zápasu, jsme nakonec urvali.
2:3
(0:1)
15.kolo v Ne 15.4.2018 09:30
Neratovice T.
Neratovice - Byškovice
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

V první půli jsme hráli svižně a kluci byli plní síly a odhodlání napravit domácí prohru s Ústím. Soupeř měl hodně dobře organizovanou obranu a střed pole, proto jsme hráli více po křídlech, kde jsme dobře přecházeli soupeře ve hře jeden na jednoho, mnohdy i jeden na tři, bohužel jsme často nedokázali dát kvalitní pas před bránu a když se nám to podařilo tak následné zakončení zastavila tyč. Hráči ale byli trpělivý a ve 25 minutě to vyšlo, opět dobrá hra na kraji a pěkný pas mezi dva obránce a zakončení alá Poborský lob 0-1. Tento stav i přes některé další šance vydržel až do poločasu. V druhé půli bylo důležité pojistit stav utkání ještě jednou brankou, ale i přes zvýšenou aktivitu v útočné fázi se nám stále nedařilo vstřelit další branku. 

Nakonec jsme se dočkali v 56 minutě opět dobrá krajní hra a totální rozebrání soupeře ve vápně 0-2. Za pět minut jsme nedohráli domácího hráče u naší brankové čáry, který pohotovou střelou z nulového úhlu soupeře vrátil do hry 1-2. Hned v dalších minutách jsme pokračovali v tlaku a po pěkném přenesení hry jsme zaslouženě vedli 1-3. Pak přišel rychlý průnik našeho útočníka do vápna který byl zastavený faulem, bohužel následnou penaltu jsme jako v minulých zápasech neproměnili. A tak jak to máme rádi, tak jsme domácím nabídli snížení pár minut před koncem a k tomu jsme přidali i žlutou kartu / 10 minut vyloučení / jako bonus pro soupeře. V posledních minutách nás podržel gólman dvěma skvělými zákroky.

Hodnocení: Hra dobrá, bohužel nejsme moc disciplinovaní v závěrech zápasu, místo abychom soupeře dorazili na 4-1 tak se nakonec strachujeme do posledních minut. Asi máme rádi drama, a přitom jsme měli zápas ve svých rukou klidně to mohlo být i 5-1.

Sestava: Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, Kryštof Kepka, Sendi Murk, Vojta Uhlíř, Petr Müller, Ráďa Kostka, Míša Pokorný, Honza Schöbl, Richard Krysta, Dan Vrzal, Lukáš Malec, Péťa Mašek, Dan Pechanec, David Truong, Dan Lacko


neděle 15.4.2018 | Josef Kostka | Přečteno: 2429

Další články