Muži A

Muži A: Neproměněné šance v Kunraticích

Muži A: Neproměněné šance v Kunraticích
V neděli jsme nastoupili ke 20. kolu I. A třídy proti Kunraticím, které jsme mohli v tabulce v případě vítězství přeskočit.
2:0
(2:0)
20.kolo v Ne 6.5.2018 17:00
Kunratice T.
Kunratice
FC Háje
Diváci: 80,
Sestava FC Háje: Lačík-Šejnost,Lojda,Sojka,Kloboučník-Látal,Soucha,Novák,Skirdov(60.Zbořil)-Shuyto(77.Hrubý),Vostrovský

Komentář

Domácí na nás od začátku vlétli a již ve 2. minutě se jim podařilo vstřelit úvodní branku. Kunratice to ještě více nakoplo a dále byly velmi aktivní. Svým důrazem a agresivitou získával domácí celek míč pod svou kontrolu a vytvářel si nebezpečné příležitosti. Po necelé čtvrthodině jsme zahrozili konečně i my a mohlo z toho být hned srovnání. Nejdříve se ve vápně uvolnil Alex, který vyslal naší první střelu na bránu, z následné dorážky neuspěl ve velké šanci Honza Novák. 

To byl zlomový okamžik prvního poločasu. Neboť o 10 minut později udeřili opět domácí a zvýšili své vedení na 2:0. V prvním poločase jsme byli bohužel málo aktivní, běhali jsme méně než soupeř a byl to primárně pohyb, který nás nepustil do ohrožení domácí branky. O přestávce jsme měli čas všechny tyto nedostatky probrat a vymyslet, jak ze zápasu ještě něco vytěžit. Věděli jsme, že pokud budeme hrát náš aktivní fotbal, máme šanci utkání i otočit. 

Do druhého poločasu nastoupil úplně jiný tým. Od začátku jsme více bojovali, běhali a hlavně jsme začali mít převahu v osobních soubojích. Domácí se ve druhém poločase soustředili především na ubránění náskoku. Veškeré jejich pokusy o překonání naší obrany byly založeny na nakopnutém míči od brány. Vše bylo tedy pouze na nás a je nutno říci, že kdyby zápas skončil 2:4 nikdo by se vůbec nedivil. Od 65. minuty jsme si vytvořili minimálně čtyři gólovky. 

Nejdříve šel ze strany sám na brankáře Alex, rozhodl se pro individuální řešení a bohužel neuspěl. Za chvíli měl snížení na kopačce Honza Novák, ale míč zasáhl až moc vysoko a branku přestřelil. Poté přišly naše dvě největší šance zápasu. Nejprve běžel sám na bránu Marek Látal a o 3 minuty později Honza Novák, oba domácího brankáře nepřekonali. 

Za dnešním výsledkem stojí nepovedený první poločas a neproměněné šance v poločase druhém. V něm jsme ukázali, že sílu na otočení zápasu máme. V příštím zápase si budeme chtít vzít ztracené body zpět a těšíme se na utkání s Trójou. 


neděle 6.5.2018 | Jan Špinka | Přečteno: 2641

Další články