Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2009: Slunečná gólová neděle

Ročník 2009: Slunečná gólová neděle
​Náš nedělní zápas se na hřišti v Schulhoffově ulici konal ve stejný čas, jako utkání českých reprezentantů na hokejovém mistrovství světa v Dánsku proti Francii.
:
5.kolo v Ne 13.5.2018 17:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Bohnice

Komentář

To však mnoho rodičů neodradilo, a proto se gólové hody odehrávali před zraky mnoha diváků. Mnoho kluků jsem delší dobu neviděl hrát. Byl jsem proto příjemně překvapen jejich dravostí, a hlavně jejich nadšením do hry. Určitě se najde mnoho nedostatků (technických, taktických). Sem tam se nám nepovedla klička, přihrávka, převzetí balónu nebo jsme často hráli v chumlu. 

Co pro mě ale bylo stěžejní bylo nasazení a zápal do hry. Je hezké vidět kluky, kteří neřeší počet obdržených branek a chtějí jen dál a dál hrát a útočit.

V zápase jsme tedy nakonec byli svědky snad více než 30ti branek téměř rovnoměrně vstřelených do sítí na obou stranách. Myslím, že snad naši kluci i vyhráli, ale v tu chvíli se to opravdu nezdálo důležité. Na hráčích byla vidět radost a láska k fotbalu. Proto bych řekl, že i přes vysokou výhru českých hokejistů nikdo z rodičů, který upřednostnil ten den fotbal, neprohloupil.

Zápasu se zúčastnili: Luky Ulrych, Dave Neuman, Ondra Kadlec, Tom Bílek, Míra Mašín, Marťas Laube.


neděle 13.5.2018 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 1135

Další články