Muži B

Muži B: Penaltová neděle

Muži B: Penaltová neděle
V neděli nastoupili naši Muži B ke svému třetímu utkání v sezóně.
1:2
(0:2)
3.kolo v Ne 26.8.2018 17:00
Háje UMT
FC Háje
Dubeč
Branky FC Háje: 82.Nguyen. Diváci: 40,
Sestava FC Háje: Orlich-Řezníček,Šejnost,Chalupa, Špinka-Nguyen,Látal,Linhart(75.Kalhous),Soucha-Prokhorenko(46.Bouček,59.Litera), Vostrovský

Komentář

Do 2. domácího zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a od začátku jsme na hřišti převzali iniciativu. V úvodních minutách jsme si připravili tři zajímavé příležitosti, které bohužel neskončily brankou. Hosté zvolili vyčkávací taktiku založenou na rychlých protiútocích. Jeden takový se odehrál již v 7. minutě. Po centru z pravé strany zasáhl míč Šimona Chalupu do ruky a byla z toho první penalta. Tu hostující hráč proměnil a vstřelil úvodní branku zápasu. 

Z této branky jsme se nepoučili a po nepovedené rozehrávce se opět řítil hostující útočník na naší bránu. Během tohoto běhu byl dvakrát faulován našimi obránci. Rozhodčí po poradě s asistentem zvolil jako rozhodující druhý faul, který se odehrál v pokutovém území. Dubeč tak během deseti minut zahrávala už druhou penaltu, kterou stejný hráč opět proměnil a my jsme po 17. minutách prohrávali 0:2. 

Od této chvíle jsme ještě více drželi míč, měli územní převahu, ale nedokázali jsme to přetavit v branku. Ve druhém poločase jsme soupeře snad ještě více zamkli na jeho polovině, avšak vstřelit branku se nám stále a stále nedařilo. 

Velmi aktivní byl ve druhém poločase Nguyen. Do šancí se dostával Vostrovský či Soucha, ale vyložená šance z toho nebyla. Vstřelit branku se nám podařilo až v 82. minutě, kdy se za obranu ze strany naběhl Nguyen a se štěstím prostřelil hostujícího brankáře. Více jsme však nestihli. Fotbal se hraje na góly a těch dali dnes hosté více..


neděle 26.8.2018 | Jan Špinka | Přečteno: 2197

Další články