Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2011: Pomalejší rozjezd ve Střešovicích

Ročník 2011: Pomalejší rozjezd ve Střešovicích
Druhý zápas v letošní sezóně jsme odehráli v neděli odpoledne ve Střešovicích.
32:22
(16:6)
2.kolo v Ne 16.9.2018 14:30
Střešovice UMT
Střešovice
FC Háje
Diváci: 100,

Komentář

Za krásného slunečného počasí jsme na prvním hřišti vstoupili do zápasu z mého pohledu ospale a nesoustředěně, jako bychom byli myšlenkami stále ještě všude možně jen ne na hřišti, tudíž nám trvalo delší dobu, než jsme se dostali do tempa. Oproti minulému zápasu nám chyběl trochu zápal, chuť porvat se o každý míč a snaha hrát rychle dopředu. I přesto se nám ale povedlo vsítit několik moc pěkných branek.

Jak zápas běžel a my se pomalu probouzeli, tak se naše hra postupně nabrala na obrátkách. Čím dál tím častěji jsme mohli vidět krásné průniky dopředu, hezké kombinace se zakončením, a hlavně tu tolik potřebnou chuť získat každičký balón. To vše na druhém hřišti vrcholilo ve čtvrté čtvrtině, kdy dětí bylo plné hřiště a měli moc povedených akcí, individuálních i kombinačních. Skvěle se osmělili i brankáři a brankářka, kteří se v průběhu zápasu čím dál tím více pouštěli do odvážných průniků, rozehrávky, výborně podporovali náš útok a byli opravdu naším pátým hráčem v útoku.

A tak se nám v druhém letošním zápase povedlo vstřelit úžasných 22 gólů!

K zápasu nastoupili: Bartošová, Bohdal, Čekajlo, Förster, Hořák, Krámek, Mrzena, Pacák, Šesták, Uhlíř, Valo, Vaňáč, Vlach.


neděle 16.9.2018 | Filip Černík | Přečteno: 1927

Další články