Starší dorost

Starší dorost: Deset gólů v síti Hrdlořez

Starší dorost: Deset gólů v síti Hrdlořez
Na přírodní trávě na Chodově jsme soutěžili o to, kdo zahodí více šancí. Po zápase, ve kterém jsme vstřelili deset gólů, může takové tvrzení vypadat jako nesmysl. Kdo však sledoval utkání přímo na stadionu, dá mi za pravdu.
10:1
(8:1)
2.kolo v So 15.9.2018 10:30
Chodov T.
FC Háje
Hrdlořezy
Diváci: 20,

Komentář

Tentokrát jsme narazili na soupeře, který nebyl tak kvalitní jako Kbely. Od začátku nebylo pochyb o tom, kdo je lepší a kdo vyhraje. Otázkou zůstávalo, kdy poprvé skórujeme a kolikrát dokážeme překonat brankáře soupeře. Ten vydržel vzdorovat pouze necelých deset minut. Potom jsme začali sázet jeden gól za druhým. Ukazatel skóre se v poločase zastavil na osmičce.

Kdyby se na něm objevil dvouciferný údaj, nebylo by to překvapení. Zdaleka ne všechny příležitosti jsme dokázali proměnit. Šance, které skončily gólem, byly většinou vyústěním pěkných kombinací. O nulu jsme přišli kvůli přísně nařízené penaltě.

Po přestávce jsme i nadále vydrželi běhat, nahrávat si a zakončovat. Většinou nepřesně, nebo nám radost zkazil výborně chytající brankář soupeře. Za stavu 9:1 to vypadalo, že kdo dá desátý gól, bude nějakým způsobem potrestán. Nemohli jsme se totiž trefit ani z pár metrů před brankovou čarou.

Konečný výsledek úplně nevypovídá o síle našeho týmu. Soupeř nás neprověřil. Pozitivní je, že kluci hráli s plným nasazením celých devadesát minut. Snažili se kombinovat a vzájemně si na sebe zvykali. V neděli na hřišti v Dolních Chabrech si ověříme, o jak velký kus jsme se posunuli oproti prvnímu ne zcela vydařenému zápasu s Kbely.

O dvouciferné skóre se zasloužili: Pospíšil, Mukhamedov, Zábranský, Kolář, Novotný, Hartman, Hůlka, Malec, Mašek, Melichar, Truong, Krejčí, Štancl, Murk, Tokar


sobota 15.9.2018 | Petr Hartman | Přečteno: 2465

Další články