Starší přípravka B (2014)

Ročník 2009: Nádherná první čtvrtina

Ročník 2009: Nádherná první čtvrtina
V sobotu po obědě jsme nastoupili k zápasu na trávě domácího Meteoru. Proti obávanému soupeři jsme nastoupili motivovaní a plní sil.
31:14
(15:9)
3.kolo v So 22.9.2018 13:30
Bedřichovská UMT
Meteor
FC Háje
Diváci: 49,

Komentář

Konečný výsledek je pro nás však neoddiskutovatelně krutý. Soupeř si výhru zasloužil, nám by však slušelo mnohem více vstřelených branek. O celkem 31 gólů v naší síti se však převážně postaral jen jeden z dvou týmů soupeře. Se „slabší“ skupinkou jsme rozhodně drželi krok a herně se dá říct, že jsme tento tým i přehrávali. Obě naše skupinky hráčů vyšli gólově velmi podobně. Obě by si však vstřelených branek zasloužily mnohem víc. Byly pasáže hry, kdy naší hře nechybělo nic (snad jen trošičku výraznější komunikace). Kluci kličkovali, nahrávali, rychle rozehrávali, okamžitě se rozhodovali a nebáli se ničeho. Jen to zakončení, v tom byla často i velká smůla.

Musím vyzdvihnout první čtvrtinu zápasu. V té naši kluci předvedli fotbalovou pohádku. Na obou hřištích se hrál krásný fotbal plný všeho, co je výše popsáno. Bohužel se nepokračovalo v podobném duchu. Na každém hřišti se následně střídaly světlejší a temnější momenty. Ukázalo se však, že fotbal hrát umíme, a k tomu ho umíme hrát překrásně. Správná otázka zní, proč to tak nejde stále? Je to fyzičkou? Udržením pozornosti? Slabou motivací…? Možná všechno dohromady… Nebo něco jiného?

Stále hledáme místa, které je třeba zlepšit, a cesty, kterými tohoto zlepšení můžeme dosáhnout.

Zápasu se zúčastnili: Fíla Valo, Vojta Sajler, Miky Juráček, Jára Juráček, Víťa Dovhanych, Dan Adamec, Míša Holý, Matěj Mrzena, Tom Kubík, Maty Fiala, Dan Závorec, Ondra Tomášek, Tom Jiskra, Marťas Sršeň, Jára Votípka


sobota 22.9.2018 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 1864

Další články