Starší žáci A (2009)

Ročník 2004: Umíme hrát ve vyšším tempu

Ročník 2004: Umíme hrát ve vyšším tempu
Po poledním zápase nás čekala další prověrka se soupeřem z přeboru, který neprohrál.
0:2
(0:1)
3.kolo v So 22.9.2018 10:00
Újezd nad Lesy T.
Újezd n. Lesy
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

PFS – Přebor – 3. kolo

FK Újezd nad Lesy – FC Háje JM 04 – 0:2 (0:1)

Branky: Jura, Alex

Sestava: David = Maty – Kačer – Luky – Dimo = Jura – Zelí – Týnka – Kubík = Matyas – Víťa ==) Alex – Franta – Sam – Vili – Križi

Do zápasu vlétli čerství hráči a střídající z poledního zápasu, poločas jsme je nechali válčit, i přes branku tomu chyběla fotbalovost, tak došlo ke změnám, ty přinesly mnohem více šancí v našem podání, ale i na pohled lepší hru než v první půli, kdy se hrál ping-pong. Někteří hráči by mohli zabrat na kondici z druhého výběru, začít si plnit úkoly se kterými jdou na hřiště a byli bychom spokojeni nad míru. Namátkově, jak fotbal nemá logiku, na kraji hřišti si nechá naložit několikrát Matyas, po něm si Kubík bere míč a pokračuje v akci, mezitím si lážo plážo vykračuje Jura k vápnu, aby na konci zakončil do prázdné brány. Gól super, akce pěkná, ale haló Jiříku, co takhle sepnout na vyšší rychlostní stupeň? Po brance, jako by měl odpracováno, do obrany se zapojil, až po upozornění, při tom je to fotbalista, který by měl tyhle soupeře přehrávat s prstem někde, jen to mít srovnané v hlavě a nebýt jen jajaja.

Ostatním patří velké poděkování za přístup, tentokrát nic nepodcenil ani David, který navíc i předvedl pár zákroků ve svém novém kostýmu Růžového Pantera, po prostřídání a změně na postech hra měla i myšlenku, i když představa a realizace je tolikrát kostrbatá a nepřesná, i přes výhru je stále na čem pracovat, je jedno jaká je to soutěž, hráč by měl jít na hřiště vyhrát válku a ne se brodit kanálem, pokud chci hrát, mám si žádat i míč, pokud ho nedostanu nebýt otrávený, ale nadále si nabíhat stále dokola. Tudíž dobrá práce, co se týče výsledku i pár náznaků, ale jedeme dále, příště nás čeká adept na první místo v soutěži, byli bychom neradi za otloukánka, tudíž poctivým tréninkem a přístupem k lepším výkonům na hřišti.

Fotogalerie:

https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=2087626894583410


sobota 22.9.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2643

Další články