Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2010: Neproměněné šance

Ročník 2010: Neproměněné šance
V neděli 23.9. se část našich kluků účastnila zápasu Jihovýchodní ligy proti týmu z Barrandova. Po teplém létě podzim poprvé zaklepal na dveře, a tak naši kluci byli nuceni do zápasu vstoupit za drobného deště a nízké teploty.
:
2.kolo v Ne 23.9.2018 15:30
Chaplinovo nám. UMT
Barrandov
FC Háje

Komentář

Ani to nám však nezkazilo náladu, během prvních pěti minut to byli háječtí, kdo kontroloval zápas a povedenými akcemi se dostávali do mnoha šancí. Bohužel jsme naše úsilí nedokázali přetavit v gól a byl to soupeř, kdo jako první otevřel skóre. První čtvrtinu se nám nedařilo střílet góly i z poměrně velkého množství šancí, naopak soupeř využil téměř vše, co se dalo.

Po první přestávce jsme se ale oklepali a obraz hry, co se týče gólů, začali vyrovnávat. Góly přinášely pohledné kombinace Kryštofa s Kubou, i důraz Gase přinesl gólové ovoce. Ve druhé a třetí čtvrtině jsme teda dokázali přidat a nastřílet soupeři poměrně slušné množství branek. Bohužel však v poslední části dravější hráči z Barrandova využili opět každou šanci, kterou ke skórování dostali - těžili především z naší nepřesné rozehrávky od brány - na té budeme muset ještě zapracovat.

V konečném výsledku je pro nás stav trošku frustrující, jelikož jsme na hřišti nebyli horším týmem - jak řekl trenér domácích: "Byli jste fotbalovější." Nicméně fotbal se hraje na branky a těch jsme v tomto zápase vstřelili méně. I tak se dá ale jistě na tomto výkonu v dalších zápasech stavět.


neděle 23.9.2018 | David Linhart | Přečteno: 987

Další články