Starší žáci B (2010)

Ročník 2005: Je co zlepšovat

Ročník 2005: Je co zlepšovat
Další zápas v pražské soutěži nás čekal v sobotu, v nedalekém Újezdu, kde od podzimu hrají zápasy také někteří naši hráči z ročníku 05. Důvodem tohoto hostování je, aby hráči dostali větší zápasové vytížení.
2:4
(1:2)
5.kolo v So 6.10.2018 13:00
Újezd P4 UMT
SK Újezd P4
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

Úvod byl ve znamení velkých nepřesností z obou stran a oba týmy jakoby čekali, co druhá strana vymyslí. Zápas postrádal tempo a jen zřídka se míče dostávali do blízkosti branek. Ve středu hřiště jsme sice měli lehkou převahu, ale nedokázali jsme se kombinačně prosazovat tak, jak bychom si představovali. V prvním poločase vedly naše útoky převážně po křídlech, kde jsme těžili z naší rychlosti, ovšem brzdila nás nepřesnost a zhuštěná obrana soupeře.

V druhém poločase nás opět provázela nepřesnost. Bylo to jednak tím, že si někteří vyzkoušeli nové posty, než na kterých obvykle hrají. Ovšem hlavní příčinou bylo, že se často zbrkle snažíme dát finální přihrávku dříve než je vhodné, hlavně, když je před brankou přehuštěno. Někdy je lepší si přenesením hry soupeřovu obranu připravit a počkat si, kde se uvolní nějaká skulina.

V kabině jsme si s hráči zápas rozebírali a vraceli se k některým situacím ze zápasu a jejich řešením a padla zde věta "Trenére ale přeci jsme vyhráli." Pro mě jako pro trenéra ale není podstatná výhra ale hra týmu a hra jednotlivců a hlavně hra týmu v zápase pokulhávala.

Od tohoto zápasu jsem od nás ale čekal více, hlavně herní převahu, bohužel jsme se přizpůsobili soupeři. Další zápas nás čeká už za tři dny proti holkám ze Slávie a tam budeme muset předvést daleko lepší výkon než dnes tady.


sobota 6.10.2018 | Vladislav Volf | Přečteno: 1328

Další články