Starší žáci A (2009)

Ročník 2004: Penaltové drama

Ročník 2004: Penaltové drama
Důležitý export bodů, poctivý výkon, který byl hodně o soubojích, o které na malém hřišti nebyla nouze i smolná branka.
2:3pen
(1:1)
10.kolo v So 13.10.2018 10:00
Lidická T.
Karlovy Vary
FC Háje
Diváci: 55,

Komentář

Branky: 1x Alex

Penalty: Voty – ano // Jura – ne // Vrzy – ne // Luky – ano // Tom – ano

Luky dvě chycené penalty

Sestava: Luky = Voty – Bejk – Tom – Vili = Kubík (Turbič) – Sam – Vrzy – Matyas – Smolda (Kachna) = Alex (Jura) ==) Jura – Kachna – Turbič – Zelí – Hajnej – Dimo – David

Do zápasu jsme vstoupili velice aktivně a do páté minuty jsme si vytvořili dvě stoprocentní šance, průnik po křídle, ale i středem bohužel brankou neskončil, proti bylo břevno. Naopak jsme téměř z protiútoku inkasovali branku, smolnou, ale platí. Na začátku bylo podcenění Votyho, který nechal více prostoru protihráči, poté uklouznutí Bejka, následné zakopnutí při snaze o přeskočení padajícího hráče a dva bránící byli mimo, přičteme-li, že vracejícímu Tomovi, který chtěl zajistit spoluhráče brnknul protivník o nohu a bylo to přečíslení na samotného brankáře i obránce. Poté jsme zapnuli na větší obrátky, ale terén u stráně nebyl v top formě a naši kluci mnohokrát podklouzli z čeho kolikrát pramenili i fauly, díky kterým jsme se dostali na chvíli pod tlak.

I my jsme dokázali udeřit po hezké standartní situaci, výborně zahrané, a ještě lépe zakončené. Do druhé půle jsme si něco řekli, přidali na důrazu, bojovalo se o střed hřiště, čím dál více jsme měli ze hry, ale když už jsme si vypracovali finální přihrávku, tak jsme to nedokázali zúročit v gólovou radost. Slavia se během druhé půle téměř nedostávala do koncovky, ale když tak to mohla zlomit i ve svůj prospěch. V závěru jsme nedokázali proměnit i ty největší šance, proto zaslouženě utkání dospělo k penaltám a stejně jako minulou sezonu. Před rokem čaroval David, hlavně v posledním pokusu, tentokrát jsme si to vyměnili a Luky chytil první dva pokusy, jenže po první proměněné penaltě přišlo zahození dvou pokusů. Nicméně Luky dal a pak nakonec pojistil Tom vítězství.

Pochvala za to, že jsme se dokázali vypořádat s terénem, který nebyl ideální, i s menším hřištěm. Sice bodově se nám daří, ale stále postrádáme některé prvky ke spokojenosti, od rychlých přihrávek, či přenášení hry až po zakončení, nebo disciplínu a chování některých hráčů.

Fotogalerie:

https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=2114575208555245


sobota 13.10.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2036

Další články