Starší přípravka B (2014)

Ročník 2009: Dva rozdílné zápasy

Ročník 2009: Dva rozdílné zápasy
V sobotu dopoledne jsme na domácím hřišti byli svědky dvou zcela odlišných utkání.
14:35
(7:17)
7.kolo v So 20.10.2018 10:15
Háje UMT
FC Háje
Motorlet
Diváci: 50,

Komentář

Komentář trenéra Lukyho:

Začátek utkání nám příliš nevyšel. Jako obvykle nám chvíli trvalo, než jsme se dostali do provozní teploty a soupeř toho využil a v první čtvrtině nám vstřelil hned několik gólů. Kluci se ale osmělili a zbytek zápasu už vypadal zcela jinak.

I když jsem cítil, že se nám tolik fotbalově nedařilo, kluci se přesto rvali o každý míč a šli do toho na maximum. Tahle snaha nás odměnila mnoha góly, krásnými akcemi, které třeba skončili na břevně či tyči, a velmi pěknou rozehrávkou od našich brankářů a zejména pak Míši Holého a Marťase Sršně.

Všehovšudy jsme tak byli svědky velmi bojovného, vyrovnaného zápasu z obou stran, který kluky bavil a po konci utkání všichni odcházeli s dobrým pocitem, a to je podle mě to nejdůležitější.

Komentář trenéra Mikyho:

To na druhém hřišti se o bojovnosti zrovna mluvit nedá. Samotný úvod utkání nám přitom vyšel slušně. Byla vidět kombinace, spolupráce, fotbalovost, snaha. Bohužel gól nepřišel. To se zpětně zdá klíčové. Po počáteční dominanci jsme dostali pár branek a přišla stagnace. Kluci jako by to zabalili, vzdali. Postupně odešla fotbalovost, chuť hrát a částečně i dravost…

Produktivita je něco, co nás v průběhu sezóny trápí. V tomto zápase se však snad poprvé ukázala odevzdanost. Je to škoda, protože úvodní minuty ukázaly, že jsme se soupeřem mohli odehrát vyrovnané utkání.

Každý má někdy den blbec. Když se však nedaří branku vstřelit, chce to v sobě probudit určitou zarputilost, s tím za každou cenu něco dělat. Tak se bohužel v sobotu dopoledne nestalo. Kluci ale nejlépe ví, že zabalit to není správné řešení. Mohou tak soudit podle svých vlastních pocitů, kdy jen málokterý z nich měl po zápase lepší náladu než před ním.

Zápasu se zúčastnili: Dan Adamec, Fíla Valo, Jára Juráček, Miky Juráček, Jára Votípka, Ondra Tomášek, Marťas Sršeň, Honzík Moravec, Tom Jiskra, Honzík Pitro, Vojta Sajler, Míša Holý, Maty Fiala, Matěj Mrzena, Dan Závorec, Kirill Shvets


sobota 20.10.2018 | Lukáš Feňa, Mikuláš Zbořil | Přečteno: 1498

Další články