Starší dorost

Starší dorost: Sedmá výhra v řadě

Starší dorost: Sedmá výhra v řadě
Říká se, že hrajete to, co vám soupeř dovolí. Nám v sobotu ve Strašnicích dovolil prakticky všechno. Dát šest gólů, zahodit spoustu dalších šancí a hrát tak, jak se nám chtělo.
0:6
(0:3)
8.kolo v So 27.10.2018 13:30
Union Strašnice UMT
Union Strašnice
FC Háje
Diváci: 15,

Komentář

Už druhý zápas za sebou jsme mohli ubrat plyn a běhat jen občas. Přesto jsme byli jasně lepší. Soupeř nám nestačil. Snažil se nás alespoň pokopat. V tom byl celkem úspěšný. Pomohla mu k tomu velkorysost rozhodčího, který šetřil kartami. Zároveň jsme často drželi míč a tím umožňovali domácím faulovat. Zápas hraný na začátku podzimních prázdnin vyvolával dojem, že soupeř slepil sestavu, jak se dalo. Někteří jeho hráči například vůbec nepochopili, že se hraje na ofsajdy. Stáli v něm opakovaně dva tři metry a divili se, když jim to rozhodčí odpískal.

S přibývajícím časem a s rostoucím náskokem se úroveň hry snižovala. Utkání připomínalo trénink, i když kluci ho většinou mají kvalitnější. Do této atmosféry zapadlo i provedení pokutového kopu. Poslali jsme ho několik metrů nad branku. Zkrátka jsme se přizpůsobili soupeři a utkání dohráli velmi ležérně.

Poděkování patří klukům, kteří brzy ráno vybojovali v dresu mladšího dorostu tři body. Pár hodin po tomto utkání nastoupili za starší dorost. Ukázali, že mají hájecké srdce a jsou ochotni nenechat klub na holičkách a ochotně pomohli.

Tři body nás drží na špici tabulky. V následujících dvou zápasech se musíme vrátit k zodpovědnému a běhavému způsobu hry. Jinak bychom v duelech s Juniorem a Zličínem neměli šanci na úspěch.

Tři body ve Strašnicích získali: Pospíšil, Melichar, Zábranský, Semecký, Novotný, Hartman, Hůlka, Hadraba, Kolář, Müller, Krejčí, Malec, Tokar, Kepka, Mukhamedov, Murk


sobota 27.10.2018 | Petr Hartman | Přečteno: 2310

Další články