Starší přípravka B (2014)

Ročník 2009: halloweenské "trick-or-treat"

Ročník 2009: halloweenské "trick-or-treat"
O halloweensko-dušičkové sobotě jsme na domácím hřišti přivítali Aritmu, která přijela stylově ve svých typických dýňově-oranžových dresech.
23:12
(11:6)
9.kolo v So 3.11.2018 14:15
Háje UMT
FC Háje
Aritma
Diváci: 30,

Komentář

Naši hráči se na zápas těšili, a tak jsme tentokrát odstartovali s velkým zápalem. V první čtvrtině to bylo hodně o soubojích ve středu hřiště, viděli jsme fyzicky náročný fotbal bez většího množství šancí i gólů. Jednoznačným pozitivem bylo, že i když jsme góly obdrželi, hned jsme vzali míč, rozehráli, a pustili se do útočení.

V průběhu dalších minut se oba týmy zklidnily, a my jsme začali dominovat technicky i kombinačně. Byli jsme svědky i několikaminutového obléhání soupeřovy branky, kdy jsme aktivním pressingem drželi míč na našich kopačkách a snažili se o zakončení. Množství šancí bylo obrovské. Opravdu jsme se tak přenesli do role halloweenských koledníků, kteří "šancemi" klepou na jedny dveře za druhými, a říkají si o koledu (treat), jinak něco provedou (trick). Avšak zatímco triků jsme v našem podání viděli bezpočet - nutno podotknout, že často nádherných - koledy v podobě vstřelených gólů jsme získali výrazně méně. Nám vlastní přirozená snaha donést míč až na brankovou čáru barcelonským způsobem kombinace je úžasná, chceme-li se však radovat po vstřeleném gólů co nejčastěji, musíme občas jednoduše vystřelit, spíš než kouzlit další triky. :)

V druhé polovině utkání jsme navíc přišli o jednoho hráče, čímž jsme náhle měli jen jednoho hráče na střídání pro obě hřiště!, a v závěru to tak pro nás bylo náročné i fyzicky. Všichni se s tím ale popasovali na jedničku a utkání jsme tak zdárně dovedli do vítězného konce. Podobně jako minulý týden se do střelecké listiny zapsala většina a pozitivní dojmy v kabině tak opět byly 100%. Jen tak dál!

Zápasu se zúčastnili: Šimon Jeřábek, Martin Sršeň, Fíla Valo, Vojta Sajler, Jára Juráček, Miky Juráček, Víťa Dovhanych, Jára Votípka, Míša Holý, Tom Jiskra, Dan Závorec, Ondra Tomášek, Matěj Mrzena, Honzík Moravec


sobota 3.11.2018 | QALO | Přečteno: 1871

Další články