Starší žáci A (2009)

Ročník 2004: Penaltová loterie

Ročník 2004: Penaltová loterie
V sobotním utkání jsme zavítali do Ústí, kde jsme nakonec vybojovali bod, který může být na konci sezóny tím zlatým, ale měli jsme vyhrát, protože herně jsme nepropadli a takticky jsme utkání zvládli na výbornou.
1:1
(0:1)
3.kolo v So 3.11.2018 15:00
Masarykova UMT
Ústí nad Labem
FC Háje
Diváci: 100,

Komentář

FK Ústí nad Labem – FC Háje JM – 2:1 pp (0:1)

Branky: Smolda

Sestava: David = Turbič – Bejk – Tom – Vili = Matyas – Sam – Alex – Franta – Kubík = Smolda ==) Voty – Kasa – Hajnej – Kačer – Víťa – Luky – Zelí

Porážka na penalty v deváté sérii: 5:4

= 1 – 0 – 0 – 0 – 1 – 1 – 1 – 0 - 1

= Voty 1 – Luky 0 – Matyas 1 – Franta 0 – Tom 0 – Vili 1 – Kasa 1 – Sam 0 – Alex 0

Za umělého osvětlení jsme válčili celý poločas od vápna k vápnu, střel na brankáře moc nešlo, spíše stahovali centry, což potvrzuje fakt, že na Davida šli dvě střely, jedna z přímého kopu a druhá ze hry, my jsme na tom byli, co se týče zakončení lépe, ale v koncovce jsme byli nepřesní, to se změnilo před koncem půle, kdy jsme na prostředku zakombinovali, přenesli těžiště hry a už se Kubík řítil po křídle, kde udělal dva soupeře a třetí ho před vápnem fauloval. Po následující situaci došlo k závaru, který na konci proměnil Smoda střelou do šibenice.

Do druhé půle jsme čekali tlak, ten nepřišel. Jen při nedorozumění obránců se dostal do vápna útočník, který si chytře naskočil do našich hráčů a byla penalta, nic na tom nemění, že protivník padal ještě před našim příjezdem do Ústí, rozhodčí mu to zbaštil. Poté jsme měli ještě řadu šancí, ale dvojí metr rozhodčího vždy otupil naše šance, čistou gólovou radost v 64. minutě vzal Alexovi obránce, potom, co se po rohu vyšplhal na úroveň břevna, krásně poslal míč koníčkem na zadní tyč, kde to z brankové čáry vykopl obránce, při větší bystrosti našich hráčů, to mohli dotlačit, je jedno, kdo dá branku, i míč, který je téměř v bráně je zapotřebí pojistit, z dalšího rohu přišel faul na Votyho, kdy ho domácí hráč stáhnul na zem. Rozhodčí však faul neodpískal.

To je jediná pachuť z utkání, které jinak mělo vysoké tempo. Penalty jsou již loterií, mrzí nás, že jsme to nedotáhli do vítězného konce, zvláště za to, že jsme to nezabalili po odpískané penaltě a dál bojovali do konce, jenom s takovým přístupem se můžeme posunout dále, soupeř měl tři střeli na bránu za zápas, to je důkaz, že kluci zápas odmakali. Děkujeme v posledním podzimním kole nás čeká lídr, který body nedává, ale my trenky nestahujeme před brodem a pokusíme se rozloučit s podzimem v divizi rozloučit se vztyčenou hlavou, zveme Vás v neděli od 12:15 na domácím hřišti FC Háje JM – UMT si to rozdáme, nemáme, co ztratit, pouze získat.

Fotogalerie:

https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=2147055635307202


sobota 3.11.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2115

Další články