Mladší přípravka A

MINI 8 A , přebor , zhodnocení podzimní části soutěže 2005/2006

MINI 8 A , přebor , zhodnocení podzimní části soutěže 2005/2006
Mužstvo mladší přípravky "A" skončilo po podzimní části soutěže pražského přeboru na solidním 7. místě. Hodnotit jednotlivé zápasy nebudu, protože jsem to dělal po každém odehraném kole, ale zaměřím se na jednotlivé hráče. Obecně se dá říci, že jsme asi získali maximum bodů , co jsme mohli. Možná že k těm 13 bodům mohl přibýt bod z Meteoru a z Motorletu, ale to je tak vše. Se soupeři nad námi jsme prohráli a soupeře pod námi v tabulce jsme porazili. Takže je to asi spravedlivé. Teď již ke zmiňovaným jednotlivým hráčům.

Láďa ORLICH - brankář

Láďa odchytal všech 11 mistrovských zápasů se střídavými výkony. Když se soustředí a shodí ze sebe nervozitu, je schopen předvést výborný výkon, jako třeba s Bohemians či s Juniorem. Někdy v zápase moc dlouho vyčkává s rozehrávkou a váhá s vyběhnutím. Jinak solidně odvedená práce.



Honza SEDLÁČEK - obránce

Je to náš nejlepé fyzicky připravený hráč, ale bohužel někdy mu dělá starosti zkrotit a rozehrát míč. Měl by si více věřit a hra by poté byla lepší a i jeho výkon by stoupl. Jako trenér na něj však mám větší nároky, které doufejme v jarní části potvrdí.



David LIPERT - obránce

David k nám na začátku roku přišel s "B" a musím říci, že na podzim se dostal do základní sestavy. Velmi se mu povedl zápas se Spartou a kdyby takové výkony podával v celé soutěži, vůbec bych se nezlobil. Mohl by více přidat na drzosti v osobních soubojích, ale jinak spokojenost.



Honza HÝBL - obránce

Honza měl začátek sezóny velmi slabý, ale postupem času šel jeho výkon nahoru a v posledních 3 utkáních odehrál kvalitně. Měl by přidat na fyzické kondici a budu spokojený. Hodnotím jej jako dobrý průměr.



Jirka DURA - obránce

Přišel společně s Davidem Lipertem a srdnatě bojoval o základní sestavu, což se mu povedlo jen z části. Je to ale bojovník k pohledání a žádný míč pro něj není ani na tréninku ztracený. Potřeboval by přidat na fyzičce a bude to fajn.



Kuba NEZBEDA - obránce

Kuba předváděl až na poslední 2 zápasy vyrovnané výkony. Má ze všech kluků nejtvrdší střelu nártem a jeho nákop do míče patří k nejlepším v mužstvu. Někdy se mi však zdá, že na hřišti ztratí koncentraci a prostě vypne. Je to hráč, který zahrával nejvíce přímých kopů. Potřeboval by více agresivity a zarputilosti. Kuba je však základní kámen naší defenzivy.



Kuba KLOBOUČNÍK - obránce

U Kuby se nedá říci, že nehraje srdcem a že se nesnaží. Bohužel to v mnoha případech nestačí a soupeři mu udělají jednoduše kličku. Obrovsky přidal na fyzičce, ale chtělo by to lepší koordinaci pohybů (viz zápas na Meteoru a zbytečná ruka). Hra s míčem by potřebovala zlepšit. Je to však alespoň bojovník. Musíme Kubo ale přidat.



Milan ZÁBRANSKÝ - obránce, brankář

Milana jsme používali na střídání Láďi Orlicha v brance, kde se mu docela dařilo. Předvedl super výkon v zápase s Braníkem. Když však hraje obránce, tak často zapomíná, jaký post hraje a v jakém prostoru se má pohybovat. Milan poslední 4 zápasy neodehrál díky ŠvP a následné nemoci. Určitě by měl zapracovat na fotbalovém myšlení a výběru místa.



Martin ZELINKA - záložník

Na Martinovi je znát, že má stále i jiné zájmy a on to dá občas při tréninku i zápase najevo. Přestane jej zajímat hra a soustředí se na okolí a jiné věci. Martin by potřeboval přidat na bojovnosti a rvavosti. Je to taková rybí krev.

Je moc hodný a to se někdy v osobních soubojích projevuje tím, že ho soupeři lehce přetlačí a obehrají.



Martin CHARVÁT - záložník

Opak Martina Zelinky. Velký bojovník, který raději udělá kličku navíc než aby míč přihrál. Potřebuje zlepšit fyzickou kondici a dávat míče dříve od nohy. Někdy se také zapomene a neví co má hrát. Jinak odvedl na podzim průměrný výkon.



Pavel RAŠPLIČKA - záložník

U Pavla se projevuje strach ze zkaženého míče. Nechodí do osobních soubojů a nesnaží se něco vymyslet. Je na hřišti moc zakřiknutý a bojácný. Přitom v zápasech za "B" patří k jedněm z nejlepších. Musíme se však zaměřit na větší bojovnost a dravost.



Vojta ČMELÍK - záložník

Vojta začal hrát středního záložníka a tato změna mu šla k duhu. Fyzicky si myslím, že na to má, ale potřebuje zlepšit hru pravou nohou, kterou má na opírání. Vojta patřil k nejlepším hráčům mužstva a jako kapitán by měl i nadále vést tým k důležitým bodům. Podával velmi dobrý výkon po celou podzimní část.



Jirka SLAVÍK - záložník

Jirka odehrál kvalitní podzim. Na pravé straně zálohy v zápase s Juniorem si dělal se soupeřem co chtěl. Měl přidat v agresivitě před brankou a do některých situací vlétnout takříkajíc pohlavě. Jsem s ním spokojený a doufám, že i na jaře budu.



Kuba VYJÍDÁČEK - záložník

Kuba je náš nejlepší slalomový technik. Umí rychlou kličku, ale jeho nákop do míče se někdy podobá šajtli alá Rosický. Jinak je to také jeden z tahounů mužstva. Měl by přidat na fyzičce a budu spokojený.



David RODINA - útočník

David je rozený střelec, který to také potvrdil tím, že na podzim vyhrál krále střelců s 10 brankami. Je jasné, že David nebude bojovný a zarputilý jezdič, ale střelecky se zaplaťpánbů prosazuje. Potřebuje zlepšit výběr místa při rozích a přidat fyzicky. David ale předvedl na podzim velmi dobrý výkon.



Filip JELEN - útočník

Filip s námi začal trénovat později a je to také znát. Je to hráč, který umí udělat kličku, ale chybí mu důraznější chování před brankou soupeře. Možná že nedostával tolik příležitostí, ale v "B" se projevoval celkem slušně. Musí však ještě hodně na sobě pracovat.



Závěrem bych chtěl říci, že jsem celkově s výkonem celého mužstva spokojený. Stále je však co zlepšovat a my se všichni budeme snažit to plnit. Kluci odvedli dobrou práci a já jim chci touto cestou poděkovat. Kluci díky!!!


úterý 15.11.2005 | Klub | Přečteno: 2542

Další články


Rozpis zápasů / Výsledky

20.4.2024, 09:00, Xaverov UMT.
Xaverov – FC Háje
Mladší přípravka B (2016)
20.4.2024, 10:15, Březiněves T.
Březiněves – FC Háje
Muži A
20.4.2024, 10:30, Háje UMT.
FC Háje – Vršovice
Mladší dorost B
20.4.2024, 10:30, Újezd nad Lesy T.
Újezd n. Lesy – FC Háje
Mladší žáci A (2011)
20.4.2024, 10:45, Union Strašnice T.
Union Strašnice – FC Háje
Muži B
20.4.2024, 11:00, Xaverov UMT.
Xaverov – FC Háje
Mladší přípravka A (2015)
20.4.2024, 11:30, Nad Přehradou T.
FC Háje – Náchod
Starší žáci A (2009)
20.4.2024, 13:30, Nad Přehradou T.
FC Háje – Náchod
Starší žáci B (2010)
21.4.2024, 09:00, Braník UMT.
Braník – FC Háje
Starší přípravka B (2014)
21.4.2024, 09:00, Braník UMT.
Braník – FC Háje
Starší přípravka A (2013)
21.4.2024, 12:00, Koloděje T.
Koloděje – FC Háje
Starší přípravka A (2013)
21.4.2024, 12:00, Nad Přehradou T.
ELFA – FC Háje
Starší přípravka B (2014)
21.4.2024, 14:30, Háje T.
FC Háje – Zbraslav
Starší dorost
21.4.2024, 16:30, Horní Měcholupy UMT.
Slavia Praha – FC Háje
Mladší přípravka B (2016)
21.4.2024, 17:00, Háje T.
FC Háje – Admira
Mladší dorost A
21.4.2024, 17:00, Štěrboholy T.
Štěrboholy – FC Háje
Mladší žáci B (2012)
21.4.2024, 17:00, Nad Přehradou T.
FC Háje – ČAFC
Mladší žáci A (2011)