Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Přátelské utkání s Barrandovem

Ročník 2004: Přátelské utkání s Barrandovem
​V krásném podvečeru v rámci tréninku jsme odehráli modelové utkání, kdy nám soupeř dlouho vzdoroval jen díky naší nemohoucnosti se lépe pohybovat i bez míče.
8:0
(2:0)
v Út 16.1.2018 16:30
Háje UMT
FC Háje
Barrandov
Diváci: 10,

Komentář

Hrát jsme začali poté, kdy se čerti ženili a frajerům začala být zima na hřišti, tak si vzpomněli, že pohybem se zahřejí. Rozhodli jsme se po podzimu ustálit rozestavení, během zimy na něm budeme tvrdě pracovat, stejně, jako na zapracování hráčů na jednotlivých postech.

Hodně se budeme bavit o pohybu hráčů v daný moment na hřišti a taktice, kdy stále hledáme ještě posily, které padnou do herního systému. Z čeho vyplývá, že i všichni musí zabrat, jak v útočné, tak samozřejmě v obrané fázi. Už se nebudeme přizpůsobovat hráčům a jejich pohodlí, jsou ve věku, kdy jsou učenliví a měli by se rozvíjet, ne že některý řekne, že na tom postu hrát nebude, když nebude, tak nebude, my je nutit nebudeme, jsme tu všichni pro tým a ne, kvůli egu, dokud si to neuvědomíme, tak se nemůžeme posunout dále. 

To samé platí i o šašcích v kabině, musí si uvědomit, kdy je vhodné držet pusu a naslouchat, po dobrém výkonu i práci v tréninku může být spousta legrace, ale nejdřív práce a pak zábava.

Sestava:
David = Dimo - Kubík - Kačer = Hajnej - Týnka - Mára - Lego - Matyas = Tom - Franta
Nosíno = Maty - Kubajs - Juny = Johny - Barča - Voty - Klárka - Ruby = Turbič - Jura


úterý 16.1.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2115

Další články