Starší žáci B (2010)

Starší žáci B - Motorlet

Starší žáci B - Motorlet
Bohužel i prohry k fotbalu patří a ta premiérová v tomto ročníku přišla v našem domácím utkání s Motorletem.
1:4
3.kolo v Ne 25.9.2016 14:45
Háje UMT
FC Háje
Motorlet C
Diváci: 0,

Komentář

Začátek utkání byl z naší strany velice dobrý v prvních pěti minutách, jsme měli dvě obrovské šance a z toho jedna bylo více než stoprocentní. Bohužel jsme nedokázali ani jednu proměnit, při zakončení bylo na hráčích vidět ještě určitá nervozita. Celý první poločas se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém se sváděli souboje hlavně ve středu pole. Soupeř šel do vedení takovým kuriózním gólem, kdy soupeř našemu brankáři vypíchl míč rukou, kterou rozhodčí přehlédl, my jsme bohužel přestali hrát 0-1. Po obdržené brance jsme začali více hrát a napadat ve středu pole. 

Do kabiny se šlo s jednogólovým mankem. V druhé půli jsme pokračovali v dobrém presinku a výsledkem bylo vyrovnání na 1-1. Vyrovnávací branka nám vlila krev do žil a osm minut jsme byli lepším týmem, bohužel se nám branku nepodařilo vstřelit. Jak to ve fotbale chodí nedáš-dostaneš a soupeř šel znovu do vedení po zaváhání našeho krajního záložníka. Za pár minut se nám znovu podařilo vyrovnat, ale rozhodčí mával offside. Tato situace nás trochu rozhodila a začal se projevovat fyzický rozdíl mezi námi a soupeřem. Poslední dva góly jsme soupeři takřka darovali hlavně ten v poslední 10ti sekundách zápasu. Konec 1-4

Hodnocení: První půle z naší strany výborná, škoda situace před první brankou, kdy se zbytečně rozčilujeme, že sudí nepíská a přitom soupeř pokračuje ve hře. Doufejme, že se z toho poučíme, hra totiž pokračuje, dokud rozhodčí hru nepřeruší. Možná proměnit první dvě šance, tak by to mohlo dopadnout jinak, jenže fotbal se na možná nehraje a tak první naše prohra je na světě. Hodně špatně jsme si počínali v prostorech krajních záložníků ať směrem dopředu tak i dozadu. Směrem ven jsme měli asi tak pět možností posunout balon na dobře rozběhnutého útočníka, ale místo toho jsme o balón přišli. 

Dozadu to také nebylo ono, pozdě jsme reagovali na náběhy soupeřů a také jsme z toho dostali zlomový gól. V posledních deseti minutách se projevil fyzický rozdíl mezi soupeřovými o rok staršími hráči a námi. Jinak pro nás velice kvalitní utkání s většími kluky, ve kterém jsme udělali o pár chybiček víc než soupeř.

Sestava: Ríša Krysta, Ráďa Kostka, Honza Šimánek, Péťa Müller, Vojta Uhlíř, Dan Lacko, Péťa Mašek, Míša Pokorný, Dan Pechanec, Pavel Chromec, Lukáš Novotný, Alex Velyhan, Filip Čamek, Péťa Charvát , David Dalibába , Adam Rubeš , Alim Mukhamedov.


neděle 25.9.2016 | Josef Kostka | Přečteno: 2470

Další články