Starší žáci B (2010)

Zličín - Starší žáci B

Zličín - Starší žáci B
Po domácí prohře z minulého utkání, jsme si jeli spravit náladu a bodové konto na hřiště Zličína.
2:7
4.kolo v Ne 2.10.2016 16:45
Zličín T
FC Zličín
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Zápas se hrál v pozdních odpoledních hodinách a bohužel celý den pršelo, z tohoto důvodu bylo utkání přehozeno z přírodní trávy na umělku. Sebevědomého soupeře jsme zaskočili hned ve druhé minutě 1-0. Prvních deset minut utkání jsme soupeře zatlačili na jejich půlku a jeden útok střídal druhý. Proto v 11 minutě bylo skóre 3-0 pro nás. Pak se na hře projevilo střídání a tempo hry trochu povadlo. V 18 minutě jsme znova po pěkné akci ve středu pole a rychlém vysunutí hráče za obranu přidali další gól 4-0. 

Posledních patnáct minut se hra trochu ustálila, kdy se hrálo více ve středu pole. Přesto jsme další z mnoha šancí proměnili na 5-0. Soupeř ještě dokázal v poslední minutě výsledek korigovat na poločasových 5-1. Po poločase jsme chtěli zápas rozhodnout co nejdříve a to se nám povedlo hned po dvou minutách na hřišti 6-1 kdy jsme velice dobře rozehráli standartní situaci na zadní tyč a nabíhající hráč neomylně skóroval. To bylo bohužel z hezkého fotbalu skoro to poslední. Tempo hry a kvalita postupně uvadala a soupeř se ještě jednou prosadil pěknou střelou z dálky. Poslední tečka v zápase patřila nám v poslední minutě zase ze standartní situace 7-2.

Hodnocení: Velmi dobrá první půle kdy jsme soupeře k ničemu nepustili a dávaly hezké branky. Po přestávce se už nehrál tak pěkný fotbal, hodně jsme střídali, a když jsme pěkně soupeře vykombinovali tak vždy byl nahoře praporek pomezního / offside/ K soupeři – Dlouho jsme neviděli takto vulgární tým ať k našim hráčům tak i k rozhodčímu. Po jednom takovémto incidentu, kdy 13ti letý chlapec nadává panu sudímu viděl červenou kartu. 

Dokážeme pochopit frustraci soupeře, který si na nás tak hodně věřil, ale na slušnost by se zapomínat nemělo a to hlavně v žákovských kategoriích. Bohužel i v našich řadách se něco podobného objevilo, doufáme, že naposled jinak bude následovat postih, hrajeme fotbal pro radost a ne pro to abychom si nadávali.

Sestava: Ríša Krysta, Ráďa Kostka, Péťa Müller, Vojta Uhlíř, Dan Lacko, Péťa Mašek, Míša Pokorný, Dan Pechanec, Alex Velyhan, Filip Čamek, Péťa Charvát , David Dalibába , Adam Rubeš , Ondra Beneš , Ondra Michálek, Kryštof Kepka, Lukáš Malec


neděle 2.10.2016 | Josef Kostka | Přečteno: 2599

Další články