Mladší žáci C (2008)

Mladší žáci 2005 - Bohnice

Mladší žáci 2005 - Bohnice
V sychravém počasí jsme na našem hřišti přivítali Slovan Bohnice.
1:1
7.kolo v So 22.10.2016 14:15
Háje UMT
FC Háje
Bohnice
Diváci: 0,

Komentář

Od samotného začátku zápasu jsme byli aktivnějším týmem a ve hře samotné jsme opticky dominovali. Stejně jako celou sezónu nás trápila finální fáze hry. Máme problémy si správně nabíhat, dostat se do dobré pozice a kvalitně zakončit. Po prvním bezgólovém poločase jsme věděli, že musíme v útočné části zabrat. Kluci vletěli do druhé půle jako uragán a odměnou byl první gól. Okamžitě jsme se snažili soupeře napadat a vsítit další branky. Bohužel soupeř využil jeden z protiútoků a remízový stav vydržel až do konce utkání.

Zápas hodnotím ve dvou rovinách. Potěšil mě individuální výkon všech kluků. Technicky soupeře přehráváme téměř každý zápas a v soubojích jeden na jednoho máme navrch. Na druhou stranu z pohledu týmového výkonu, to nebyla žádná sláva. Chybí nám jednoduchost, větší soudržnost a kvalitnější kombinace. Při podobném obrazu hry jsme měli dát více branek.

Pokud do dalších zápasů zlepšíme týmový výkon a udržíme momentální tempo v pilování individuálních dovedností, tak věřím, že počet vítězných utkání bude rapidně přibývat.

Sestava: Maršák – Schrojf Vilda, Schrojf Vašek, Klymskyj, Prachař, Hamala, Větrovec, Lelkes, Veselý, Mareš, Danda, Kolář


sobota 22.10.2016 | Jakub Englický | Přečteno: 2373

Další články